Polirytmi & Pelmu Open Jam Session

Pelmun ja Polirytmin studiojamit ovat taas täällä! Tule mukaan kokemaan tämän kevään kovinta jami-iltaa, joko soittamaan tai vain hengaamaan paikalle.
Polirytmi & Pelmu Open Jam Session Banner

Jo perinteeksi muodostuneet, puolivuosittain tapahtuvat jamisessiot pidetään taas! Toivomme kaikkia rohkeasti tutustumaan Otaniemen musiikkielämään joko kuuntelijana tai soittajana näiden jamien myötä. Tapahtumaa on tuttuun tapaan järjestämässä Otaniemen musiikkiyhdistykset Pelmu ja Polirytmi. Jamit pidetään OUBS-studiolla, joka sijaitsee Jämeräntaival 1:sen kellaritiloissa.

Jami-illan tarkoituksena on tarjota rento ilmapiiri, jossa kuka tahansa itsensä muusikoksi tunteva henkilö voi tulla esittämään tuttujen tai uusien tuttavuuksien kera mitä tahansa. Jami-ilta toimii "open stage" -idealla eli voit joko ehdotella biisejä soitettavaksi tai tulla mukaan lavalle soittamaan tuttuja (tai ei niin tuttuja) kipaleita.

Paikalla jami-illassa on kitarakaapit, synat, mikrofonit ja rummut. Omien kitaroiden, puhaltimien ja muiden soitinten mukaan tuonti on suotavaa. Tapahtuma on maksuton ja alkaa kello 18.

Tule mukaan kokemaan tämän kevään kovinta jami-iltaa, joko soittamaan tai vain hengaamaan paikalle!

Mitä

Open Jam Session. Jazz/rock/soul/funk/yms-musiikkia avoimesti jammaillen.

Milloin

5.3.2020 klo 18-23.

Missä

OUBS Studio, JMT 1 kellarissa.

Miten

Nappaa oma soittimesi mukaan (rummut, koskettimet ja vahvistimet löytyy paikan päältä).

Mukana menossa:

Pelmu: www.pelmu.fi
Polirytmi: www.polirytmi.fi
OUBS: www.oubs.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/185090079495908/

Jos jokin vielä mietityttää niin paras tapa ottaa asioista selvää on saapua paikalle tutkimaan, joten nähdään siis siellä! Groove on!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu