Pohjavedenkatu 4 / Vuosaari

Monenlaisia asuntoja niin yksin kuin kimpassa asuvillekin merellisessä ja luonnonläheisessä Vuosaaressa.
Pohjavedenkatu 4
Pohjavadenkatu 4

Asuntojen välitystä hoitaa Kiinteistömaailma Vuokravälitys Pääkaupunkiseutu, joka julkaisee vapaiden asuntojen ilmoitukset osoitteessa vuokrahelsinki.fi. Asunnot eivät ole haettavissa Domo-järjestelmässä.

Pohjavedenkatu 4 sijaitsee Vuosaaren merellisissä maisemissa. Vuosaari on moninaisen luonnon ympäröimä urbaani kaupunginosa ja Pohjavedenkadun kiinteistön molemmin puolin sijaitsevat Kallahden ja Uutelan upeat ulkoilualueet. Alueella on erittäin kattavat palvelut ja on suuresta koostaan huolimatta rauhallinen paikka asua. Vuosaaresta on myös hyvät kulkuyhteydet: suora metroyhteys Otaniemeen kestää hieman yli puoli tuntia ja Helsingin keskustaan matka taittuu 20 minuutissa.

Pohjavedenkadun kiinteistö löytyy monenlaiselle asujalle mieluinen koti monenlaiselle asujalle: talossa on soluasuntoja, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Soluasunnoissa on poikkeuksellisen suurikokoiset makuuhuoneet sekä runsaasti yhteistä tilaa. Kaksioissa on erilliset makuu- ja olohuoneet, joten pohjaratkaisunsa puolesta ne käyvät parhaiten pariskunnille. Kolmiot ja neliöt puolestaan ovat ihanteellisia asuntoja niin perheille kuin kimppakämppää etsivillekin. Kaikissa asunnoissa on olohuoneeseen yhdistyvä avokeittiö sekä parveke ja sauna.

Asuntojen välitystä hoitaa Kiinteistömaailma Vuokravälitys Pääkaupunkiseutu, joka julkaisee vapaiden asuntojen ilmoitukset osoitteessa vuokrahelsinki.fi. Asunnot eivät ole haettavissa Domo-järjestelmässä.

Perustiedot 

Osoite: Pohjavedenkatu 4, 00980 Helsinki 
Rakennusvuosi: 1999
Peruskorjaukset:  
Energialuokka:

A-rappu: E (2018)

B-rappu: E (2018)

Kerroksia: 6
Asuntoja: 70
Internet: Kuuluu vuokraan,nopeus 10/10 Mbps
Vesi: Kuuluu vuokraan
Sähkö:

Asukkaan täytyy tehdä oma sähkösopimus

Sauna: Kyllä
Hissi: Kyllä
Pyykkitupa: Kyllä, varaukset domo.ayy.fi.
Varastot: Huoneistokohtaiset, ota yhteyttä varaussopimuksen tekemiseksi
Yhteiset tilat kiinteistössä Kerhohuone, pyörä- ja vaunuvarasto
Pelastussuunnitelma https://www.pelastussuunnitelma.fi/pelastussuunnitelma/1744-koy-pohjavedenkatu-4/
Huoltoyhtiö Huolto
Asukastoimikunta Asukastoimikunta

Paikallistietoa 

Vuosaaren metroasema 550 m

Lähin ruokakauppa 900 m 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu