PERUTTU! Metal Club Mökä: Spring Metal Mayhem

Koronavirustilanteen vuoksi tapahtuma on valitettavasti peruttu.
Mökä's spring gig event picture

TAPAHTUMA ON VALITETTAVASTI PERUTTU COVID-19 VIRUSTILANTEEN VUOKSI.

Kevät tulee ja niin tulee metalli, sillä Otaniemen OUBS studiolla julistetaan jälleen metallimusiikin kunniaa kolmen live-esiintymisen verran perjantaina 27.3. Studio sijaitsee Jämeräntaival 1 kellarissa ja sinne pääsee kulkemaan Otakaari 20 puoleiselta parkkipaikalta. Keikkojen jälkeen Mökä tarjoaa tapahtumavieraille jatkosaunan aivan keikkapaikan vierestä Otakaari 20:ssä.

Tapahtuma on avoin kaikille ja sisäänpääsy tapahtumaan on 3€.
Aikataulut julkistetaan myöhemmin. Lisätietoa päivittyy facebook-tapahtumaan.

ESIINTYJÄT:

Marianas Rest
Kotkalainen Marianas Rest soittaa melankolista death metalia ilman kiirettä. Bändin rusentavaa poljentoa rytmittävät lohduttomat melodiat. Marianas Rest julkaisi keväällä 2019 toisen pitkäsoittonsa, nimeltään Ruins ja tällä hetkellä bändi valmistautuu kolmannen pitkäsoittonsa äänittämiseen. Nyt on siis hyvä aika tulla todistamaan yhtyeen kevään makuista doomahtavaa melodista dödistä livenä.

Abstrakt
Sinfonista extreme metallia takova Abstrakt kerran kuvasi itseään sanoin: "Jos Abstrakt olisi eläin, olisi se taikasieniä syönyt urosvesipuhveli, joka välillä lentelee taivaalla, kokien suuria, herkkiäkin tunteita ja maskuliinista voimantunnetta." Eipä sitä sen enempää tarvitsekkaan sanoa.

THORN
Thorn on tuore, Porvoolainen thrash/death metal bändi, jonka musiiki ottaa vaikutteita vanhan liiton thräsistä ja modernista death metallista. Yhtye julkaisi debyytti EP:nsä vuosi sitten ja heidän nuorekasta live energiaa pääsee nyt kokemaan heti alkuillasta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu