Pelitila

Pelitila soveltuu vaikkapa lautapelien pelaamiseen, sitsien pitämiseen ja kokoustamiseen. Tila sijaitsee Jämeräntaival 3 A:ssa.
Kuvituskuva, kukkia

Pelitila sijaitsee Jämeräntaival 3 A:ssa. Tila soveltuu esimerkiksi lautapelien pelaamiseen, sitsien pitämiseen ja kokoustamiseen. Tilaan mahtuu noin 40 henkilöä. Tarvittaessa ruuan laittaminen on mahdollista samalla käytävällä sijaitsevassa Sitsikeittiössä, joka on vuokrattava erikseen.

Pelitilan käyttöaika on 10-23. Tila sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä.

Syksyn 2020 aikana Pelitilan maksimikäyttäjämäärärajoitus on 15 henkilöä.

Osoite: Jämeräntaival 3 A
Oleskelutila: Pöydät ja tuolit n. 20 henkilölle
Esteettömyys: Jämeräntaival 3 A:n ympäristö on esteetön. Rapun sisäänkäynnille pääsee esteettömästi kulkemalla opasteeseen merkittyä pelastustietä pitkinRapun sisäänkäynti ei ole esteetön. Tilaan saavutaan Jämeräntaival 3 A:n yleiseltä käytävältä. Tilan oviaukko on esteetön. Tilassa pystyy toimimaan esteettömästi. Keittiönurkkauksessa on tarpeeksi tilaa toimia apuvälineen kanssa. Jämeräntaival 3 A:n rapussa on kaksi wc-tilaa, jotka eivät ole esteettömiä. Jämeräntaival 3:n yhteydessä ei ole esteetöntä pysäköintipaikkaa taloyhtiön parkkipaikalla, mutta pysäköinti on mahdollista kadun varteen.

Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu