Pelimanni (entinen Pelitila)

Pelimanni on kotoisa soppi, jossa voi järjestää esimerkiksi hengailu-, peli- tai leffailtoja tai jopa rentoja cocktail-tilaisuuksia! Tila sijaitsee Jämeräntaival 3 A:ssa.
A room with sofas, table and a microphone for karaoke.

Pelitila sijaitsee Jämeräntaival 3 A:ssa. Kampusjaosto on pistänyt pelitilan uusiksi kesällä 2023, ja tilasta on kuoriutunut kotoisa soppi, jossa voidaan järjestää esimerkiksi hengailu-, peli- tai leffailtoja tai jopa rentoja kokkareita! Tilaan mahtuu noin 40 henkilöä. Tarvittaessa ruuan laittaminen on mahdollista samalla käytävällä sijaitsevassa Sitsikeittiössä, joka on vuokrattava erikseen.

Tilan käyttöaika on 10-22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä käyttöaika on 10-23. Pelimanni sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Osoite: Jämeräntaival 3 A
Oleskelutila: Pöydät ja tuolit n. 20 henkilölle, sohvaryhmä ja iso televisio, tiski ja karaokelaitteet. Tilassa ei ole vesipistettä.
Esteettömyys: Jämeräntaival 3 A:n ympäristö on esteetön. Rapun sisäänkäynnille pääsee esteettömästi kulkemalla opasteeseen merkittyä pelastustietä pitkinRapun sisäänkäynti ei ole esteetön. Tilaan saavutaan Jämeräntaival 3 A:n yleiseltä käytävältä. Tilan oviaukko on esteetön. Tilassa pystyy toimimaan esteettömästi. Keittiönurkkauksessa on tarpeeksi tilaa toimia apuvälineen kanssa. Jämeräntaival 3 A:n rapussa on kaksi wc-tilaa, jotka eivät ole esteettömiä. Jämeräntaival 3:n yhteydessä ei ole esteetöntä pysäköintipaikkaa taloyhtiön parkkipaikalla, mutta pysäköinti on mahdollista kadun varteen.

Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu