Otatarhan ajot 2022 / Otatarha Grand Prix 2022

Kohta on lakkien laskemisen aika, mutta ennen sitä heittäydytään takaisin kivikaudelle ja hurjastellaan koko Otaniemen voimin, sillä Otatarhan ajot ovat jälleen täällä! Nappaa mukaan siis kivet ja kepit ja tule kisaamaan siitä kuka on Otaniemen kovin luu.

Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mitä mahtavin ei-moottoroitu kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Alvarinaukiolle! Pisteitä on jaossa ajokin esteettisyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Vaikkei itse ajoihin osallistuisikaan, kannattaa paikalle saapua nauttimaan huumaavasta kisatunnelmasta ja kauniista syyspäivästä, sillä Alvarin aukio täyttyy kilparadan lisäksi myös oheis toiminnasta ja kisoista!

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! Alvarin aukion läheisyydessä on samaan aikaan myös Teekkarius 150 -tapahtumat, Resiinat Raidejokerilla sekä Kaupunkihaaste! Älä missaa näitä!

Tule kannustamaan kavereitasi voittoon ja nauttimaan hyvästä meiningistä!

Ajoihin osallistuvien joukkueiden ilmoittautuminen on auki osoitteessa:
https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/otatarhan-ajot-2022-otatarha-grand-prix-2022/
Otatarhan ajot 2022
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu