Otatarhan ajot

Lakinlaskijaispäivänä Alvarin aukion valtaa Otatarhan Ajot, perinteinen ajokilpailu josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita!
Otatarha Grand Prix 2019

Lakinlaskijaispäivä käynnistetään tänäkin vuonna Otatarhan ajoilla. Pääset kokemaan päätä huimaavan kisan, jossa hauskanpitoa ja vauhtia on yllinkyllin!

Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mahtavin kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Alvarin aukiolle! Sinulla ja kaveriporukallasi on oivallinen tilaisuus osallistua tähän F1-kilpailujakin hurjempaan mittelöön itsetehdyllä, ei-moottoroidulla ajoneuvolla. Pisteitä on jaossa ajokin esteettisyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Vaikkei itse ajoihin osallistuisikaan, kannattaa paikalle saapua nauttimaan huumaavasta kisatunnelmasta ja kauniista syyspäivästä, sillä Alvarin aukio täyttyy kilparadan lisäksi myös oheistoiminnoista ja -kisailuista!

Tule siis kannustamaan kavereitasi voittoon ja nauttimaan hyvästä meiningistä!

Ajoihin osallistuvien joukkueiden ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa :
https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/otatarhan-ajot-2019/
Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 9.9 klo 12.00. ja päättyy 24.9. klo 23.59.

SÄÄNNÖT
§1 Otatarhan ajoihin osallistuvan ajoneuvon tulee kulkea ihmisvoimalla (esimerkiksi polkimilla, työntämällä tai vetämällä) – moottoreita niissä ei saa olla
§2 Joukkueet kilpailevat Otatarhan ajoissa omalla vastuullaan – turvallisuudesta on huolehdittava
§3 Kunkin ajoneuvon henkilömäärää tai tallin kokoa ei ole rajoitettu
§4 Törmäily ja tahallinen vahingonteko muille ajoneuvoille on kielletty
§5 Ajoneuvojen on noudatettava annettua reittiä
§6 Joukkueiden arviointiin vaikuttaa ajoneuvon nopeus ja suoriutuminen annetuista tehtävistä, ajoneuvon ulkonäkö, joukkueen meininki sekä ajoneuvon tekninen toteutus.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätiedot ja kysymykset Teekkarikulttuuritirehtööreille:
samuli.vehkomaki(at)ayy.fi
roope.paakkonen(at)ayy.fi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu