Otaniemen yö tulee syyskuussa - ilmaisen taidefestivaalin vetonauloina Anssi Kela ja Mira Luoti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää poikkitaiteellisen Otaniemen yö -taidefestivaalin lauantaina 21.9. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille.
Otaniemen yö, banneri
Otaniemen yön banneri

Tiedote
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
3.9.2019
Julkaistavissa heti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää poikkitaiteellisen Otaniemen yö -taidefestivaalin lauantaina 21.9. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille. 

Otaniemen yö valtaa Otaniemen toista kertaa syyskuussa. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Espoon kaupunkitapahtumien kanssa. “Tapahtuma sai viime vuonna erinomaisen vastaanoton ja palautteessa suorastaan vaadittiin meitä toteuttamaan sen uudelleen” kertoo AYY:n hallituksessa taideasioista vastaava Marianne Honkasaari. Tänä vuonna ohjelmassa on viime vuoden tapaan musiikkia ja taidetta monessa eri muodossa. 

Festivaalin vetonauloina nähdään Anssi Kela sekä syyskuussa uuden levyn julkaiseva Mira Luoti (duo). Lapsille on luvassa esimerkiksi Nukketeatteri Sampon esitys sekä lampputyöpaja. “Aalto-yhteisö puolestaan on järjestänyt muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, myrskykaraoken, erilaisia musiikkiesityksiä sekä taidepajoja.” listaa Honkasaari. Tapahtuman graafisesta ilmeestä vastaa Ella Eskola

Festivaalin ohjelma alkaa iltapäivästä ja kestää yömyöhään. Koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta www.otaniemenyo.fi . Otaniemen yö aloittaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 10-juhlavuoden tapahtumakavalkadin. Juhlavuosi itsessään huipentuu AYY10-vuosijuhlaan Finlandia-talossa toukokuussa 2020. 

Lisätietoja:

Tero Uuttana, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidetoiminnan asiantuntija, 050 520 9439 tai [email protected]

Valokuvia jutun yhteyteen löytyy osoitteesta: http://bit.ly/otaniemenyopressikuvat

Otaniemen yö 2019

Otaniemen yö on kaikille avoin pääsymaksuton taidefestivaali Otaniemen kampuksella lauantaina 21.9.2019

Katso ohjelma täältä
Otaniemen yö, banneri
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Hymyileviä nuoria
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.