Ossinkulma

Ossinkulma on valoisa ja viihtyisä tila, joka sijaitsee Otakaari 18 A:n alakerrassa.
Ossinkulma2

Ossinkulma sijaitsee Otakaari 18 -talon A-rapussa. Tilan koko on noin 70 m² ja siinä on pieni keittiö. Tila soveltuu esimerkiksi lautapelien pelaamiseen ja kokoustamiseen.

Ossinkulman käyttöaika on 10-22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tilan käyttöaika on 10-23. Ossinkulma sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Osoite: Otakaari 18 A
Käyttöaika: Arikisin 10-22, viikonloppuisin ja arkipyhinä 10-23.
Oleskelutila: Pöydät ja tuolit n. 20 henkilölle. (Kuvassa näkyvä riippumatto ei ole enää tilassa.)
Keittiö: Jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Keittiöstä löytyy myös haarukat, veitset, isot ja pienet lusikat, kahvikupit sekä isot lautaset (25cm) n. 20 hengelle.

Esteettömyys:  Sisäänkäynti Ossinkulmaan on esteetön. Tilassa mahtuu liikkumaan pyörätuolilla. Tilassa on inva-wc. Ossinkulman pihaan pääsee taksilla ja ympäristössä pystyy liikkumaan esteettömästi. Auto on mahdollista pysäköidä kadun varteen.

Kuvia

  Ossinkulma1
  Ossinkulma3
  Ossinkulma 4
  Ossinkulma5
  Ossinkulma6
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu