Museon takaisinmuutto -talkoot

Aikaa on taas kulunut ja museon remontti on edennyt maailman tilanteen sen salliessa. Nyt olisi aika saattaa museon esineistö takaisin kotiin! Museon talkoopäivät järjestetään ti 18.8. ja to 20.8. klo 17 alkaen.
Museo logo

Aikaa on taas kulunut ja museon remontti on edennyt maailman tilanteen sen salliessa. Nyt olisi aika saattaa museon esineistö takaisin kotiin! Museon talkoopäivät järjestetään ti 18.8. ja to 20.8. klo 17 alkaen. Vapaaehtoisia tarvitaan, sillä kannettavaa ja hoidettavaa löytyy! Talkoissa voi myös suorittaa projektinyöriin tarvittavia kiinnityksiä! Projektinyöri on täysin uusi nyöri, jonka voi suorittaa tekemällä yhteensä 20h työtunteja jonkun AYY:n alaisen projektin parissa, jolle tämä mahdollisuus on erikseen suotu (Huom. Eroaa siis vaaleanpunaisesta juhlatyöntekijänyöristä!)

Paluumuuttopäivinä on talkoolaisille tarjolla hyvää ruokaa ja juotavaa, joten muistathan ilmoittautuessasi kertoa mahdollisista erityisruokavalioistasi, niin osaamme varautua!

Vallitsevan maailman tilanteen takia huolehdithan, että et saavu talkoopäiville yhtään kipeänä tai jos sinulla on hengitystieoireita. Talkoopäivinä museolta löytyy käsidesejä, mutta suosittelemme ottamaan omia hanskoja mukaan, joiden avulla on helppo kantaa painavimpia esineitä. Muistathan ilmoittautua viimeistään edellisenä iltana formsin kautta, jotta osaamme varautua tuloosi!

Linkki: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0377CHYR0EKKo6ccnH8geifPfbw90M9HvM2u8w2KXvhUOTFGREgxVzgwRUZGNDEzRDc3N043RTlLUi4u

Lisätietoja voi kysellä Miljalta telegramista @Kossumaisteri tai laittamalla tekstiviestiä numeroon 0504346141

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu