Metal Club Mökän Phuksisauna

Kiinnnostaako metallimusiikki? Tule Mökän Phuksisaunaan tutustumaan toimintaamme ja muihin metallipäihin!

Metal Club Mökä on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva, metallimusiikkiin keskittyvä kulttuuriyhdistys, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen Aalto-yliopiston raskaan musiikin ystäviä sekä järjestää aiheeseen liittyviä tapahtumia ja toimintaa. Jos metallimusiikki kiinnostaa, tämä saattaa hyvinkin olla oikea paikka sinulle!

Jos kerhon toiminta kiinnostaa, saavu Mökän Phuksisaunaan perjantaina 20.9. klo 18 alkaen Otakaari 20:ssä. Tässä erityisesti phukseille ja uusille jäsenille suunnatussa rennossa saunaillassa on erinomainen mahdollisuus tutustua kerhoon ja tapaamaan muita metallimusiikin ystäviä. Toki myös vanhat tutut ovat lämpimästi tervetulleita. Luvassa on saunomista (sekasauna) ja muuta illanviettoa, ja taustalla soi totta kai hyvää musiikkia. Tarjolla on boolia ja pientä purtavaa, ja huhujen mukaan phuksien kesken suoritetaan mysteeriarvonta, joten tätä ei kannata missata!

Muista ottaa pyyhe mukaan, mikäli aiot saunoa. Boolia on rajoitetusti, joten suuremman janon varalta kannattaa myös omia juomia ottaa mukaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Nähdään siellä! \,,/

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2280159792295902

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu