Laulukilpailu ja laulukilpailusitsit

Laulukilpailu on jälleen täällä! Nyt on siis aika avata pöytälaatikko ja kaivaa esille vuoden aikana syntyneet taideteokset tai istua alas ja kynäillä sitsipöytien suurin bängeri! Tähän kilpailuun voit osallistua yksin tai porukassa, yhdellä tai useammalla laululla.

Tämä kilpailu on juuri sinulle, joka haluat kokeilla laulunsanoitustaitojasi ja tuoda oman lisäsi Otaniemen laulukulttuuriin. Kilpailun tarkoitus on koota sekä myöhemmin yhdessä laulaa läpi uusimpia helmiä ja kokeiluluontoisiakin tuotoksia! Kilpailu on auki ja osallistumisaikaa on 8.11.2023 asti! Osallistumisohjeet, kisakategoriat ja kilpailun säännöt löydät alle linkatusta formista:
https://forms.office.com/e/8hPYekt3az

Laulukilpailun 2023 tuotokset lauletaan kokonaisuudessaan läpi laulukilpailusitseillä, missä arvovaltainen tuomaristo myös julkaisee eri kategorioiden voittajat. Jos siis haluat kuulla, miltä oma tuotoksesi kuulostaa joukkiolla laulettuna, oppia ensimmäisenä uusimmat mestariteokset tai muuten vain nauttia hyvästä seurasta ja uusista sanoituksista, nämä sitsit ovat juuri sinulle!

Laulukilpailusitsit järjestetään 14.11. OK20 yläkerrassa. Ovet aukeavat klo 18 gongin kumahtaessa klo 18.30. DC on smart casual. Sitseille ovat tervetulleita kaikki Aalto-yhteisön jäsenet riippumatta siitä, onko osallistunut itse kilpailuun. Yleinen lipunmyynti sitseille aukeaa perjantaina 27.10. klo 14 kide.appissa! Laulukilpailuun osallistuvilla on mahdollisuus lunastaa itselleen sitsilippu heti kilpailuun osallistumisen jälkeen. Mikäli herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä telegramissa @lukkaritirehtoori
laulukilpailusitsit
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu