Kadonnut opiskelija löytynyt menehtyneenä

Kadonneeksi ilmoitettu aaltolainen opiskelija Miikka Leinonen on löytynyt menehtyneenä. Kriisiapua on saatavilla kampuksella ja puhelimitse. Muistotilaisuudesta tiedotetaan myöhemmin.

Kadonneeksi ilmoitettu aaltolainen opiskelija Miikka Leinonen on löytynyt menehtyneenä. Poliisi tiedotti lauantai-iltana 15.2. Leinosen löytymisestä veneestä Helsingin Humallahdesta Rajasaaren edustalta. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta ja tutkintaa jatketaan kuolemansyyntutkintana.

Leinonen katosi lähdettyään bussilla Otaniemestä Helsingin keskustaan torstain 6.2. ja perjantain 7.2. välisenä yönä.

Tapaus on järkyttänyt Aalto-yhteisöä. Aalto-yliopiston opintopsykologit ovat tavattavissa maanantaisin, Aalto-papit perjantaisin Starting point of Wellbeingissä osoitteessa Y199c, Otakaari 1. Starting Point of Wellbeing on auki tällä viikolla maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 9.00–15.00. Vastaanotolle pääsee ilman ajanvarausta. Lisätietoa ja toimijoiden aikataulut löydät täältä

Valtakunnallinen kriisipuhelin tarjoaa keskusteluapua suomeksi vuorokauden ympäri numerosta 09 2525 0111. Ruotsinkielinen kriisipuhelin päivystää numerossa 09 2525 0112 ma ja ke klo 16.00–20.00 sekä ti, to ja pe klo 9.00–13.00. Englanniksi apua saa kriisipuhelimen arabiankieliseltä linjalta, numerosta 09 2523 0113 ma ja ti klo 11.00–15.00, ke klo 13.00–16.00 ja 17.00–21.00 sekä to klo 10.00–15.00.

Kunnallinen kriisipäivystys on tavoitettavissa ympäri vuorokauden numerossa 09 816 42439 (espoolaiset ja Länsi-Uusimaa), 09 3104 4222 (helsinkiläiset tai Helsingissä oleskelevat) ja 09 8392 4005 (vantaalaiset).

Leinosen muistamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan puolesta aihetta koskeviin kommenttipyyntöihin vastaa hallituksen puheenjohtaja Olli Kesseli (puh. 040 6887 711). 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa