Hakukuulutus: Tule malliksi AYY:n kuvapankkikuvauksiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päivittää kuvapankkikuviaan ja etsimme projektia varten innokkaita opiskelijoita kuvattavaksi. Kuvauksia järjestetään vuoden 2024 aikana kolme kertaa, ja toivomme kuvauksiin monipuolisesti eri alojen opiskelijoita. Etsimme yhteensä 15 opiskelijaa.
a girl waving hand

Etsimme monipuolisesti eri alojen edustajia osallistumaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uuden kuvapankin luomiseen. Kuvapankkia käytetään AYY:n tekemään markkinointiin ja viestintään.  

Tämä kuvapankki tulee palvelemaan ylioppilaskunnan moninaisia viestintätarpeita, ja tarvitsemmekin erilaisia kasvoja, alojen opiskelijoita ja ihmisiä edustamaan yliopistoyhteisöämme.  

Kuvia otetaan erilaisissa tilanteissa pitkin Otaniemen kampusta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta mallina toimimisesta, vaan tärkeintä on innostus olla mukana! 

Ensimmäiset kuvaukset tapahtuvat viikolla 23. Tarkempi ajankohta sovitaan myöhemmin. Kaksi muuta kuvausta tapahtuu elokuussa ja lokakuussa. Jokaisessa kuvaustilanteessa on eri mallit. 

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kuvapankkikuvauksiin, täytä tämä lomake 12.5. mennessä.  

Valinnat tehdään sen mukaan, että valittu joukko on mahdollisimman monimuotoinen ja koko Aalto-yhteisön näköinen. Mallit saavat kuvauksiin osallistumisesta palkinnoksi Wolt-lahjakortin.  

Lisätiedot: 
Maria Tuunanen 

Visuaalisen viestinnän asiantuntija 

[email protected] 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Kuvassa Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Jyri Seppälä sekä AYY:n ja Kampusjaoston edustajat pitävät kädessään Kukanpäivän viestiä Kauppatorilla
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:
sininen tausta, jonka edessä tekstiä
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n EU-vaalitapahtumat tulee!

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori.