Fuksitoimikunta ja Kansainvälisyystoimikunta järjestävät Wappumieli-keräyksen

Fuksitoimikunta ja Kansainvälisyystoimikunta järjestävät yhdessä Mieli ry:n kanssa Wappumieli-keräyksen, jolla pyritään kiinnittämään huomiota nuorten ja opiskelijoiden mielenterveyteen pitkään kestäneen koronapandemian aikana sekä sodan muuttamassa maailmantilanteessa.
Kuvassa opiskelijat maalaavat lakanaan tekstiä "Iloista wappumieltä"

Wappumieli-keräyksellä kerätään varoja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Sekasin-chatin kehittämiseen ja ylläpitoon. Sekasin-chat on 12–29-vuotiaille tarkoitettu palvelu, jossa voi matalalla kynnyksellä saada keskusteluapua ja mahdollisuuden kuulla muista keinoista kohentaa omaa mielenterveyttä. Tällä hetkellä Sekasin-chattiin tulee enemmän yhteydenottoja kuin heillä on resursseja vastata.

Chat-palvelut yksin eivät pelasta suurta mielenterveyden korjausvelkaa, jonka lähes kaksi vuotta kestänyt yliopistojen etäopetus ja jatkuvat harrastusten rajoitukset ovat saaneet aikaan.

Lahjoittamalla autat nuoria pääsemään keskustelemaan mielenterveydestä matalalla kynnyksellä ja olet mukana nostamassa tärkeää aihetta keskusteluun.

Tule mukaan tekemään parempaa Wappumieltä osoitteessa wappu.fi/mieli. Keräys on auki 6.4.–1.5.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Maailman kestävintä opiskelijan elämää?

AYY:n strategian mukaisesti ylioppilaskunta pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, mutta riittääkö pelkkä hiilineutraaliuden tavoittelu? Toimintamme kestävyyttä ei voida arvioida vain yhdellä mittarilla.
Teemu Palkki blogikuva
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Artsilaisten viesti ei saa jäädä kuulematta

Tänä keväänä Väreessä ei ole voinut olla huomaamatta opiskelijoiden mielenilmauksia. Koulutuspoliittinen asiantuntija Teemu Palkki avaa ylioppilaskunnan näkökulmia taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tilanteeseen.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2022

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille 8.8.2022 - 8.1.2023.
Antti Ilmavirta
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Antti Ilmavirta Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi

AYY:n edustajisto valitsi Antti Ilmavirran AYY:n toiminnanjohtajan tehtävään kokouksessaan 20.4.2022. Ilmavirta aloittaa tehtävässään 3. toukokuuta.