Fuksitoimikunta ja Kansainvälisyystoimikunta järjestävät Wappumieli-keräyksen

Fuksitoimikunta ja Kansainvälisyystoimikunta järjestävät yhdessä Mieli ry:n kanssa Wappumieli-keräyksen, jolla pyritään kiinnittämään huomiota nuorten ja opiskelijoiden mielenterveyteen pitkään kestäneen koronapandemian aikana sekä sodan muuttamassa maailmantilanteessa.
Kuvassa opiskelijat maalaavat lakanaan tekstiä "Iloista wappumieltä"

Wappumieli-keräyksellä kerätään varoja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Sekasin-chatin kehittämiseen ja ylläpitoon. Sekasin-chat on 12–29-vuotiaille tarkoitettu palvelu, jossa voi matalalla kynnyksellä saada keskusteluapua ja mahdollisuuden kuulla muista keinoista kohentaa omaa mielenterveyttä. Tällä hetkellä Sekasin-chattiin tulee enemmän yhteydenottoja kuin heillä on resursseja vastata.

Chat-palvelut yksin eivät pelasta suurta mielenterveyden korjausvelkaa, jonka lähes kaksi vuotta kestänyt yliopistojen etäopetus ja jatkuvat harrastusten rajoitukset ovat saaneet aikaan.

Lahjoittamalla autat nuoria pääsemään keskustelemaan mielenterveydestä matalalla kynnyksellä ja olet mukana nostamassa tärkeää aihetta keskusteluun.

Tule mukaan tekemään parempaa Wappumieltä osoitteessa wappu.fi/mieli. Keräys on auki 6.4.–1.5.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.
A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.