Fuksitoimikunta ja Kansainvälisyystoimikunta järjestävät Wappumieli-keräyksen

Fuksitoimikunta ja Kansainvälisyystoimikunta järjestävät yhdessä Mieli ry:n kanssa Wappumieli-keräyksen, jolla pyritään kiinnittämään huomiota nuorten ja opiskelijoiden mielenterveyteen pitkään kestäneen koronapandemian aikana sekä sodan muuttamassa maailmantilanteessa.
Kuvassa opiskelijat maalaavat lakanaan tekstiä "Iloista wappumieltä"

Wappumieli-keräyksellä kerätään varoja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Sekasin-chatin kehittämiseen ja ylläpitoon. Sekasin-chat on 12–29-vuotiaille tarkoitettu palvelu, jossa voi matalalla kynnyksellä saada keskusteluapua ja mahdollisuuden kuulla muista keinoista kohentaa omaa mielenterveyttä. Tällä hetkellä Sekasin-chattiin tulee enemmän yhteydenottoja kuin heillä on resursseja vastata.

Chat-palvelut yksin eivät pelasta suurta mielenterveyden korjausvelkaa, jonka lähes kaksi vuotta kestänyt yliopistojen etäopetus ja jatkuvat harrastusten rajoitukset ovat saaneet aikaan.

Lahjoittamalla autat nuoria pääsemään keskustelemaan mielenterveydestä matalalla kynnyksellä ja olet mukana nostamassa tärkeää aihetta keskusteluun.

Tule mukaan tekemään parempaa Wappumieltä osoitteessa wappu.fi/mieli. Keräys on auki 6.4.–1.5.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Kuvassa Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Jyri Seppälä sekä AYY:n ja Kampusjaoston edustajat pitävät kädessään Kukanpäivän viestiä Kauppatorilla
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:
sininen tausta, jonka edessä tekstiä
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n EU-vaalitapahtumat tulee!

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori.