Dissonanssin syyskonsertti: One day to a new beginning

Aalto-yliopiston sekakuoro Dissonanssin musikaali- ja elokuvamusiikkiteemainen syyskonsertti Kalliolan setlementtitalolla klo 17:00. Tervetuloa!

Tervetuloa Aalto-yliopiston sekakuoro Dissonanssin syyskonserttiin One day to a new beginning Kalliolan setlementtitalon Sirenius-saliin lauantaina 19.9.2020 klo 17:00.

Syyskonsertin teemana on musikaali- ja elokuvamusiikki ja ohjelmistoon lukeutuu teoksia muun muassa Elton Johnilta, Jonathan Larsonilta, Kirsten Anderson-Lopezilta ja Robert Lopezilta, Andrew Lloyd Webberiltä sekä Christopher Tiniltä. Kappaleissa toistuvia teemoja ovat vapaus, rakkaus, kaipaus, ilo, rohkeus, yhdenvertaisuus ja yhteistyön voima, jotka kaikki liittyvät vahvasti muutoksiin, joita elämme tällä hetkellä. Muutosta seuraa aina uusi alku, mikä on myös konserttimme sanoma. Konsertin tavoitteena on luoda lämpöä ja toivoa syysiltaan haastavien aikojen keskelle.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen konserttimme on katsojamäärältään rajoitettu ja järjestelyissä sovelletaan koronaohjeistuksia. Lisää tietoa tapahtumasta, ilmoittautumisesta ja käytännön järjestelyistä löytyy tapahtuman Facebook-sivuilta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu