AYY:n EU-vaalitapahtumat tulee!

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori.
sininen tausta, jonka edessä tekstiä

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori. Päivä alkaa ehdokaspaneelilla Smökissä kello 10:00-11:30, jonka jälkeen klo 11:30-14:00 A Blockin edustalla on tavattavissa ehdokkaita puolueiden vaalitorilla.  

Meppiehdokaspaneelissa nähdään Jussi Saramo (vas.), Piia Elo (sd.), Mika Kasonen (kok.), Julia Ståhle (rkp.), Inka Hopsu (vihr.), Timo Kaunisto (kesk.), Eija-Riitta Korhola (kd.) sekä Joonas Kiviranta (ps.). Tenttaajana toimii Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYY:n Fanni Mattsson ja Carl-Victor Schauman. Paneelin kieli on suomi. 

Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan ajoissa paikalle. Voit myös seurata keskustelua suorana Eurooppalaisen Suomen Youtube-kanavalta.  

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Eurooppalaisen Suomen ja Perheyritysten liiton kanssa. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Kuvassa Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Jyri Seppälä sekä AYY:n ja Kampusjaoston edustajat pitävät kädessään Kukanpäivän viestiä Kauppatorilla
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:
Fanni Matsson Ullanlinnanmäellä 1.5.2024
Ajankohtaista Julkaistu:

Fannin vappupuhe

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Fanni Mattsson piti AYY:n vappupuheen Ullanlinnanmäellä 1.5.2024.