AYY hakee vaikuttamisen asiantuntijaa!

Haemme joukkoomme sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavaa vaikuttamisen asiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus vuoden 2023 loppuun saakka.
teksti, jossa lukee "AYY rekrytoi"

Haemme joukkoomme vaikuttamisen asiantuntijan sijaista opintovapaan ajaksi!

Vaikuttamisen asiantuntija työskentelee osana ylioppilaskunnan vaikuttamisen tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä ylioppilaskunnan vuosittain vaihtuvan hallituksen kanssa. Tehtävässä pääset kehittämään opiskelijoiden edunvalvontaa kansallisella tasolla ja edistämään opiskelijan oikeuksien toteutumista, sillä vaikuttamistyötä tehdään niin paikallisesti Aalto-yhteisössä kuin laajemminkin yhteiskunnan kontekstissa yhdessä muiden organisaatioiden kanssa.

Tehtävässä vastuualueinasi ovat sosiaalipolitiikka ja kestävä kehitys. Vaikuttamisen asiantuntijana kuulut yliopiston erilaisiin työryhmiin, koordinoit AYY:n sosiaalipoliittista vaikuttamistyötä ja pääset tekemään aktiivista verkostotyöskentelyä. Sosiaalipolitiikan osalta työskentelet hyvinvointi-, terveys-, kaupunki-, ja toimeentulopolitiikan teemojen parissa. Kestävään kehitykseen liittyen tavoitteena on kehittää ylioppilaskunnan toimintaa hiilineutraaliustavoitteemme mukaisesti sekä lisäksi jalkauttaa kestävän kehityksen periaatteita myös laajemmin opiskelijayhteisön toimintaan.

Hyvät lähtökohdat työhön tarjoaa aikaisempi kokemus teemojen kanssa työskentelyssä työn, järjestötoiminnan tai harrastusten parissa.

Työhön kuuluu näiden teemojen lisäksi opiskelijaneuvontaa sekä AYY:n oman yhteisön kouluttamista sosiaalipolitiikkaan liittyvistä teemoista. Lisäksi asiantuntijan rooliin kuuluu omaan vastuualueen liittyvän vaikuttamismateriaalin sekä päätöksenteon valmistelu. Työskentely ylioppilaskunnassa ja yliopiston kanssa vaatii kehittämisintoa, itsenäistä otetta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa ja strategista pelisilmää. Kaikki asiantuntijamme myös viestivät omista vastuualueistaan.

Edellytämme:

 • Korkeakouluopintoja
 • Taitoja toimia osana monikulttuurista yhteisöä
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Erinomaista englannin kielen taitoa
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita
 • Halua ja intoa työskennellä opiskelijoiden parissa

Eduksi katsomme:

 • Sosiaalipolitiikan ja kestävän kehityksen teemojen tuntemuksen
 • Kokemuksen yliopiston, ylioppilaskunnan tai järjestöjen parissa toimimisesta
 • Kokemuksen kannanottojen ja asiantuntijatekstin tuottamisesta
 • Kokemuksen koulutusten pitämisestä
 • Ruotsin kielen taidon sekä muun kielitaidon

Tarjoamme:

 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja kehittämään osaamistasi
 • Osaavan tiimin tuen innostuneessa työyhteisössä
 • Hyvät mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa
 • Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, joihin sisältyy mm. virike- ja lounassetelit, tunti viikossa työaikaa liikuntaan sekä 8 palkallista TES-vapaapäivää

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2023 asti ja kokoaikainen (37,5 h/vko). Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (peruspalkka 2298,37 euroa, jonka lisäksi palkkaan lasketaan mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät). AYY:n toimisto sijaitsee Espoon Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haastattelut järjestetään alustavasti 12. ja 13. tammikuuta ja työn aloittamisajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa. Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pdf-muodossa toimitetaan 8.1.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Rekrytointeja koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä https://www.ayy.fi/fi/hallinnolliset-asiakirjat/tietosuojaselosteet-ja-kuvalisenssit.

Lisätietoja antaa vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Nea Baarman, nea.baarman(at)ayy.fi, 044 330 6224 hakuajan päättymiseen asti.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on yli 16 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on moderni ja erittäin joustava.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

teksti, jossa lukee "AYY rekrytoi"
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee kiinteistöpäällikköä!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa kokenutta kiinteistöpäällikköä merkitykselliseen tehtävään opiskelija-asumisen parissa.
picture of a unicorn with a megofone shouting that AYY is hiring
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee viestintäasiantuntijaa!

Haemme joukkoomme viestintäasiantuntijaa vastaamaan AYY:n asuntotoiminnan viestinnästä
Kuvassa ihmiset pitävät äänestyslappuja
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Edustajistovaalit syksyllä 2023: hae keskusvaalilautakuntaan!

2023 syksynä valitaan jälleen AYY:n ylin päättävä elin, eli 45-henkinen edustajisto. Edustajistovaalien järjestäminen ei kuitenkaan käy itsestään, joten tekijöitä tarvitaan. Tahtoisitko juuri sinä tehdä AYY:n seuraavista edustajistovaaleista vuonna 2023 aiempaa näkyvämmät, puhuttelevammat ja osallistavammat?
Winter view at Otaniemi
Blogi Julkaistu:

Sivarissa AYY:lla - Palaneita sulakkeita ja parempaa ihmistuntemusta

AYY:lla siviilipalvelustaan suorittaneen Lassi Vainikaisen kausi tila-assistenttina alkaa olla ohi. Mitä jäi käteen, ja millainen on tila-assistentin työpäivä?