AYY hakee hallinto- ja HR-päällikköä

Tule tekemään ennakkoluulotonta henkilöstön kehittämistä sekä ketterää hallintoa kivaan työyhteisöön!

Hallinto- ja HR-päällikkönä vastaat henkilöstöasioiden osalta mm. AYY:n rekrytointi- ja perehdytysprosessien kokonaisuuksien läpiviemisestä ja kehittämisestä, työhyvinvoinnin kokonaisvaltaisesta edistämisestä sekä esihenkilöiden sparraamisesta henkilöstöjohtamisen eri kysymyksissä. Tehtävässä pääset toteuttamaan rohkeasti vuoden 2018 lopussa valmistunutta henkilöstöstrategiaa, tekemään tehtävästä oman näköisesi ja viemään HR-kokonaisuutta uuteen suuntaan. Työ sisältää myös ylioppilaskunnan asiakirjahallinnollisia tehtäviä esimerkiksi hallituksen ja edustajiston kokouksiin liittyen, matka- ja kokousvarausten tekemistä sekä monia muita toimiston yleishallinnollisia tehtäviä.

Edellytämme sinulta:

 • Hyviä organisointikykyjä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tehdä priorisointeja sekä toisaalta silmää asioiden yksityiskohtaiseen tarkasteluun
 • Ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työotetta
 • Paineensietokykyä ja taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin
 • Korkeakouluopintoja
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

 • järjestötoiminnan sekä AYY:n ja Aalto-yliopiston tuntemuksen
 • Soveltuvan korkeakoulututkinnon
 • Hallintolain ja hallintolain käyttölain sekä yleisesti ottaen työlainsäädännön tuntemisen
 • Ruotsin kielen osaamisen

Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka IV, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät). Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin. AYY:n toimisto sijaitsee Espoon Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävä on määräaikainen virkavapaan sijaisuus. Aloitusajankohta olisi mahdollisimman pian maaliskuussa 2019. Määräaikaisuus päättyy 22.3.2020.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi(a)ayy.fi sunnuntaihin 3.3.2019 mennessä. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään lähtökohtaisesti 6.-8.3. välisenä aikana toimistollamme Espoossa. Päätös valittavasta tehdään pian haastatteluiden jälkeen ja toivomme aloitusajankohtaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Niko Ferm (niko.ferm(a)ayy.fi, 050-5209415) sekä hallinto- ja HR-päällikkö Johanna Pietiläinen (johanna.pietilainen(a)ayy.fi, 050-5209434).

Aalto‐yliopiston ylioppilaskuntaan (AYY) kuuluu noin 14 000 opiskelijajäsentä. AYY:n palveluksessa on yli 40 vakinaista työntekijää sekä noin sata vapaaehtoista toimijaa. AYY:n piirissä toimii noin 200 yhdistystä. Ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä ovat vaikuttaminen, yhteisötoiminta ja palvelutoiminta. Lisäksi ylioppilaskunta tarjoaa omistamissaan asunnoissa kodin noin 3 000 jäsenelleen. AYY:n omaisuus on noin 150 miljoonaa euroa ja vuosittainen liikevaihto noin 15 miljoonaa euroa. AYY:ssa on tutkitusti poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri ja työtyytyväisyys, ja sen ylläpitäminen on meille kunnia-asia.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Many people standing and smiling for a group picture
Ajankohtaista Julkaistu:

Ilmoittautuminen AYY:n SYL-liittokokousdelegaatioon ja ehdokkaaksi SYLin hallitukseen on nyt avattu!

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n vaikuttamistyötä ohjaava toimintasuunnitelma ja linjapaperi hyväksytään liittokokouksessa, jossa valitaan myös liiton hallitus. Vuoden 2024 liittokokous pidetään 15.-16.11.2024. Tästä uutisesta löydät ohjeet AYY:n SYLin liittokokouksen delegaatioon ilmoittautumisesta ja AYY:n SYLin hallitusehdokkaaksi asettumisesta.
vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa