Avoimen haun asuntoja kaikille opiskelijoille – hae nyt!

Päivitys: asuntoihin on löydetty vuokralaiset

Kolmio Kirkonkyläntiellä Malmilla

Rauhalliselta ylä-Malmin alueelta vapautui tammikuun alussa parvekkeellinen kolmio. Asunto sijaitsee Kirkonkyläntie 16:ssa sympaattisessa kahdentoista huoneiston talossa, Malmin runsaiden palveluiden äärellä. Asunto sopii pohjaratkaisunsa puolesta niin perheille kuin kimppa-asujillekin. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä erillinen keittiö. Talosta löytyy asukkaiden vapaasti käytettävissä oleva sauna. Malmilta pääsee Helsingin keskustaan helposti paikallisjunalla ja Malmilta on myös suora bussiyhteys Otaniemeen.

Asunnon lisätiedot:
Osoite: Kirkonkyläntie 16 A 12, 00700 Helsinki
Koko: 61,5 m2
Vuokra: 699,27 € (vuokraa korotetaan maaliskuussa, uusi vuokra 737,88 €)
Vuokraan kuuluu vesi ja internet. Asukkaiden on tehtävä oma sähkösopimus asuntoon.

Kaksi neliötä Pohjavedenkadulla Vuosaaressa

Luonnonläheisessä Vuosaaressa, Pohjavedenkadulla on vapaana kaksi neliötä. Asunnoissa on kolme makuuhuonetta, suuri keittiö ja olohuone. Lisäksi molemmissa asunnoissa on oma sauna sekä erillinen wc. Asunnot sopivat pohjaratkaisunsa puolesta niin kimppa-asujille kuin perheillekin. Asuinalue on ihanteellinen liikuntaa ja luontoa arvostavalle ja Pohjavedenkadulta pääseekin nopeasti niin Uutelan kuin Kallahdenkin virkistysalueille. Kiinteistö sijaitsee lähellä metroasemaa ja metromatka Otaniemeen taittuu noin puolessa tunnissa.

Asunnon lisätiedot:
Osoite: Pohjavedenkatu 4 A 02 ja Pohjavedenkatu 4 A 13, 00980 Helsinki
Koko 88,5 m2
Vuokra 1.070,85 €
Vuokraan kuuluu vesi ja internet. Asukkaiden on tehtävä oma sähkösopimus asuntoon.

Asuntoja voivat hakea kaikki opiskelijat eli asunnot voidaan tarjota myös muille kuin Aalto-yliopiston opiskelijoille. AYY vuokraa kuitenkin asuntoja ensisijaisesti suosien ylioppilaskunnan jäseniä. Jäsenellä ei tarvitse olla voimassa olevaa asumisoikeusaikaa. Asumisoikeus näihin asuntoihin on kolme (3) vuotta sopimuksen alkamispäivästä. Vuokrasopimus asuntoihin tehdään 1.2.2019 alkaen, halutessaan asuntoon voi muuttaa aiemmin. Huomaathan, että mikäli asut jo AYY:n asunnossa, sinua koskee kuukauden irtisanomisaika.

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian tällä yhteydenottolomakkeella. Lisätietoa asunnoista löytyy Domosta. Asuntoja pääsee halutessaan katsomaan, ota yhteys asumisen palveluihin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Two hands pictured writing in notebooks.
Ajankohtaista Julkaistu:

Kertaluontoinen vuokratukihaku koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan seurauksiin AYY:n jäsenille

AYY avaa jäsenilleen stipendihaun, jonka kautta voi hakea kertaluontoista taloudellista tukea asumisen kustannuksiin.
Tarinoita kirjastosta
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Otaniemen kampuksen tilojen käyttö

Suomen koronavirustilanne on lieventynyt, mutta Otaniemen kampuksella noudatetaan edelleen rajoituksia. Kaikki vierailut yliopiston tiloissa on sovittava ennakkoon, eikä tiloissa voi vierailla yllättäen.
Kuvapankki_Vuosijuhlat_1
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY puuttuu rasismiin yhteisössään – Teekkarilaulukirja poistetaan myynnistä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta poistaa Teekkarilaulukirjan myynnistä välittömästi. Syynä on laulukirjassa säilytetty maininta Teekkarihymnin vanhoista, rasistisista sanoituksista. AYY on pahoillaan ja haluaa kehittää omaa toimintaansa. Laulukirjaan puuttumisen lisäksi AYY valmistelee parhaillaan muita antirasismia ja yhdenvertaisuutta edistäviä toimenpiteitä.
Kylän_olohuone_2
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n vuokratilojen varauskalenteri avattu 10.1.2021 asti

Tilavarauksen AYY:n kertavuokrattaviin tiloihin voi nyt tehdä omilla Aalto-tunnuksilla osoitteessa tila.ayy.fi.