Asuminen

Asukkaan palvelut

AYY asukkailla on oikeus varata parkkipaikkoja sekä sauna- ja pyykkivuoroja. Pyykkivuorot kuuluvat asunnon vuokraan, mutta saunavuoroista ja parkkipaikoista peritään kuukausittainen erillismaksu. Lisäksi monissa asuinkiinteistöissä on varastokoppeja saatavilla asukkaiden käyttöön.

Saunavuorot

Saunavarauskäytännöt ovat muuttumassa, ja lisätietoja on tulossa lokakuun lopulla. Tästä johtuen emme tällä hetkellä varaa uusia vuoroja. 

Parkkipaikat

AYY:n asukkaat voivat varata parkkipaikkoja asuntonsa läheisyydestä. Parkkipaikan tiedustelu tapahtuu tällä sähköisellä lomakkeella tai AYY:n palvelutoimistolla. Parkkipaikan vuokrahinta vaihtelee sijainnin, lämmitysmahdollisuuksien ja mahdollisen katoksen mukaan. Mikäli parkkipaikkaa ei ole saatavilla yhteydenottohetkellä, voi parkkipaikkaa halutessaan jonottaa. Parkkilupa ei ole sidoksissa rekisterinumeroon.

Pyykkituvat

Vapaat pyykkivuorot näkee Domon kautta. Vuoron varaus tapahtuu saman järjestelmän kautta. Mikäli kohdallasi ei näy varattavaa pyykkitupaa, ota yhteyttä asumisen palveluihin.

Varastot

AYY:n asuinkiinteistöissä on varastokoppeja saatavilla asukkaiden käyttöön. Riippuen kohteesta, kopit ovat joko asuntokohtaisia eli riittävä määrä koppeja kaikille asunnoille tai koppeja ei ole riittävästi kaikille. Riippumatta siitä onko varastokoppi asuntokohtainen vai ei, sille on tehtävä erillinen varaussopimus.

  • Asuntokohtaisia varastoja ei ole kohteissa Haarniskatie, Kääpiöidenpolku, Arkadiankatu, Kaj Franckin katu, Otaranta, Rummunlyöjänkatu 1 ja 3, ja Jämeräntaival 1, 3, 5, 6 ja 7. 
  • Kaikkiin asukkaiden varastoihin on tehtävä erillinen varaussopimus, riippumatta siitä onko varastokoppi asuntokohtainen vai ei.
  • Varastokopit ovat asukkaille maksuttomia.
  • Asuntokohtaisissa kellarivarastoissa saa asukas ottaa käyttöön vain oman asunnon numeroa vastaavan kopin - muut varastokomerot varataan AYY:n kautta. Ota yhteyttä varastoihin liittyen täältä löytyvällä lomakkeella.
  • Asukkaan on merkittävä käyttämänsä varastotila AYY:n hyväksymällä tavalla eli lapulla, jossa lukee “tämä varasto on asukaskäytössä v. 2022 (vuoden mukaan)"+ asunnon numero. AYY:llä on oikeus poistaa varastotilojen käytäville jätetyt tavarat, sekä tyhjentää merkitsemättömät säilytystilat.

Varaussopimus tehdään AYY:n kiinteistöpuolen kautta. Sopimus lähetetään sähköpostilla allekirjoitettavaksi asukkaalle. Asukkaan on allekirjoitettava sopimus ja palautettava se viipymättä takaisin. Kun sopimus on palautunut allekirjoitettuna takaisin AYY:lle, sopimus varastokopin käyttöönotosta astuu voimaan. AYY tarjoaa riippulukon käyttöön varattuun varastokoppiin. Lukko on noudettavissa AYY:n toimistolta kiinteistötoimen ilmoittamana aikana. Ole yhteydessä tällä lomakkeella suoraan AYY:n kiinteistöpuoleen. He tarkistavat kopin saatavuuden ja ovat sinuun yhteydessä. Kun vastaanotat varastokopin varaussopimuksen, muista palauttaa se takaisin. Kopin käyttöoikeus alkaa vasta sen jälkeen.

Huom! Kun asukas muuttaa pois, on tärkeää, että varasto tyhjennetään, lukitaan ja pelkkä lukon avain palautetaan AYY:n palvelutoimistolle. Lukkoa ei tule palauttaa muuton yhteydessä vaan jättää se varaston oveen lukittuna. 

Ota yhteyttä varastojen varaussopimukseen ja muihin kysymyksiin liittyen tällä lomakkeella.

Vuokratilat

AYY vuokraa tiloja ja pakettiautoa. Näiden vuokrat ovat AYY:n jäsenille edullisempia kuin ulkoisille toimijoille. Huomaathan, että varaus kannattaa tehdä ajoissa. Varaukset tehdään omilla Aalto-tunnuksilla TILA-järjestelmässä.

Lähetä meille viestiä

AYY pakettiauto

Autopaikat (external link)

Tiedustelut vapaista pysäköintipaikoista

OK20 sauna

Saunavaraukset (external link)

Tiedustelut asukkaiden saunavuoroista

Kuvapankki_Paku_1

Vuokraa tila tai paku

AYY vuokraa jäsenilleen sauna-, sitsi-, juhla- ja kokoustiloja ja pakettiautoa edulliseen hintaan. Näillä sivuilla voit tutustua tarkemmin vuokrattaviin tiloihin ja vuokrausehtoihin. Tilat sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Varastoja Miestentiellä

Varastot (external link)

Uuden varastokopin ottaminen käyttöön tai muut varastoihin liittyvät kysymykset

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu