Asuminen

Asukkaan palvelut

AYY asukkailla on oikeus varata parkkipaikkoja sekä sauna- ja pyykkivuoroja. Pyykkivuorot kuuluvat asunnon vuokraan, mutta saunavuoroista ja parkkipaikoista peritään kuukausittainen erillismaksu.

Saunavuorot

Saunavuorot varataan viikoittain toistuvaksi vuoroksi, jota voi muuttaa kuukausikohtaisesti. Saunavuoro on varattava edeltävän kuukauden alkupuolella, jotta tieto saunan lämmityksestä pääsee ajoissa huollolle. Vapaat saunavuorot näet Domosta ja saunavuoron voi varata tällä sähköisellä lomakkeella tai AYY:n palvelutoimistolla.

Tästä sähköisestä kalenterista näet kaikki Teekkarikylän talosaunavuorot, joihin kuka tahansa kylän asukas saa osallistua vapaasti ja ilman kustannuksia. Huomioithan, että osassa kiinteistöissä ei ole ovikoodia ja täten pääsy saunatilaan on vain talon omilla asukkailla. Siksi kannattaa suosia ensisijaisesti oman talon yleisiä saunavuoroja. Lisätietoa voit aina kysyä asumisen palveluista.

Parkkipaikat

AYY:n asukkaat voivat varata parkkipaikkoja asuntonsa läheisyydestä. Parkkipaikan tiedustelu tapahtuu tällä sähköisellä lomakkeella tai AYY:n palvelutoimistolla. Parkkipaikan vuokrahinta vaihtelee sijainnin, lämmitysmahdollisuuksien ja mahdollisen katoksen mukaan. Mikäli parkkipaikkaa ei ole saatavilla yhteydenottohetkellä, voi parkkipaikkaa halutessaan jonottaa. Parkkilupa ei ole sidoksissa rekisterinumeroon.

Pyykkituvat

Vapaat pyykkivuorot näkee Domon kautta. Vuoron varaus tapahtuu saman järjestelmän kautta. Mikäli kohdallasi ei näy varattavaa pyykkitupaa, ota yhteyttä asumisen palveluihin.

Vuokratilat

AYY vuokraa tiloja, pakettiautoa ja traileria. Näiden vuokrat ovat AYY:n jäsenille edullisempia kuin ulkoisille toimijoille. Huomaathan, että varaus kannattaa tehdä ajoissa. Varaukset tehdään omilla Aalto-tunnuksilla TILA-järjestelmässä.

Lähetä meille viestiä

AYY pakettiauto

Autopaikat

Tiedustelut vapaista pysäköintipaikoista

OK20 sauna

Saunavaraukset

Tiedustelut asukkaiden saunavuoroista

Kuvapankki_Paku_1

Vuokraa tila tai paku

AYY vuokraa jäsenilleen sauna-, sitsi-, juhla- ja kokoustiloja ja pakettiautoa edulliseen hintaan. Näillä sivuilla voit tutustua tarkemmin vuokrattaviin tiloihin ja vuokrausehtoihin. Tilat sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu