Ajankohtaista

AYY 10 vuotta kuvitettu historiateos tilattavissa

AYY 10 vuotta – ylioppilaskunnan historia aaltolaisten kuvittamana on teos, joka sisältää 20 aaltolaisen taiteilijan näkemyksiä ylioppilaskunnan saavutuksista ja olemuksesta. Teos on nyt tilattavissa.
kirjamockup
Kansi: Ella Eskola

AYY 10 vuotta – ylioppilaskunnan historia aaltolaisten kuvittamana on teos, joka sisältää 20 aaltolaisen taiteilijan näkemyksiä ylioppilaskunnan saavutuksista ja olemuksesta. Teos on tilattavissa erikseen Kide Appin kautta sekä myös vuosijuhlailmoittautumisen yhteydessä. Kirja julkaistaan AYY10-vuosijuhlaviikolla. 

Kirjan taustatyön on tehnyt AYY:n tentinen korkeakoulupoliittinen asiantuntija Juha Isotalo. Hän toimi koulutuspoliittisena asiantuntijana 2010–2013 ja tekee väitöskirjaa kulttuurihistoriaan Turun yliopistossa. Kirjan 20 kuvittajaa osaksi täsmärekryttiin, mutta valtaosa heistä valittiin avoimen hauan kautta alkuvuodesta 2020. Kirjan kuvittajat ovat kaikki aaltolaisia opiskelijoita tai alumneja ja kuvitusten jälki on todella vaikuttava. Täydellinen lista kuvittajiasta alla:

Anna Mu
Anni Sairio
Anniina Lius
Annukka Mäkijärvi
Eeva-Stiina Niemi
Ella Varvio
Emma Kantanen
Essi Ruuskanen
Heini Lindvall
Jolanda Jokinen
Maria Ilvonen
Meri Wiikinkoski
Miila Westin
Olli Korpela
Rosa Väisänen
Sanni Wessman
Shambhavi Singh
Silva Kuusniemi
Siru Tirronen
Songye Wang

Kirjan tiedot:
- Kovakantinen
- 24.5 x 24.5cm
- 48 sivua
- Painomäärä 1000 

Alla näet vielä kurkistuksen kirjan kuvituksiin Siru Tirrosen teoksessa Yhdessä ollaan enemmän kuin yksin, joka käsittelee AYY:n vapaaehtoisia. 

Siru Tirronen: Yhdessä ollaan enemmän kuin yksin
Siru Tirronen: Yhdessä ollaan enemmän kuin yksin
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu