Aalto Talent Expo 2022

Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma Aalto Talent Expo järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022. Rekrytointimessuilla tavattavissa paljon työnantajia ja ständien lisäksi tarjolla on myös virtuaalista messuohjelmaa messuviikon aikana!
paljon ihmisiä messuilla

Aalto Talent Expo 2022 -rekrytointimessut

Ensi syksyn messutapahtuma järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022 klo 11-17.00. Messuille on osallistumassa huimat 128 työnantajaorganisaatiota! Live-tapahtuman lisäksi tarjolla on virtuaalisia kohtaamismahdollisuuksia opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Lisätietoja messuista päivitetään tälle tapahtumasivulle ja Aalto Talent Expo:n verkkosivuille kevään ja syksyn 2022 aikana.

Ilmoittautumien näytteilleasettajaksi on päättynyt. Näytteilleasettajille löytyy lisätietoa Työnantajille -sivulta https://www.aalto.fi/fi/talent-expo/tyonantajille.

Opiskelijat löytävät tapahtumasta lisätietoa JobTeaseristä (https://aalto.jobteaser.com). Aalto Talent Expo:n kattavat tapahtumasivut sisältävät aikataulut, kuvauksia palveluista ja linkit näytteilleasettajien profiilisivuille (https://aalto.jobteaser.com/en/events/150928-aalto-talent-expo-2022)! Alta löydätte näytteilleasettajat koulukohtaisesti listattuna.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu