Spellokalen

Spellokalen passar till exempel för att spela brädspel, ordna sitsar eller hålla möten. Lokalen finns vid Bistervägen 3 A.
Gameroom, table in the middle

Spellokalen finns vid Bistervägen 3 A. Den passar bra för till exempel brädspel, möten och sitsar. Lokalen rymmer cirka 40 personer. Vid behov kan ni laga mat i Sitsköket som finns i samma korridor och måste bokas separat.

Spellokalen kan användas kl. 10–23. Lokalen ligger i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna den senast kl. 23.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Passerkoden går till ytterdörren på innergården och lokalens dörr.

Adress: Bistervägen 3 A
Allrum: Bord och stolar för cirka 20 personer.

Tillgänglighetsinformation: Bistervägen 3A:s omgivning är tillgänglig. Tillgänglig passage till trappingången  via räddningsvägen som märkts ut på informationstavlan. Trappingången är  inte tillgänglig. Ingång till lokalen via  Bistervägen 3 A:s gemensamma korridor. Lokalens dörröppning är tillgänglig. I lokalen kan man fungera  tillgängligt. I kokvrån finns tillräckligt med utrymme för att röra sig med hjälpmedel. Det finns två toaletter på  Bistervägen 3 A som inte är tillgängliga.  I samband med Bistervägen 3 A finns inte en tillgänglig parkeringsplats men det är möjligt att parkera på gatan.

Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat