Ansök om ekonomiskt stöd

TTE-fonden

Fonden för främjande av teknologverksamhet (TTER) delar ut bidrag till hela AUS medlemskår och till föreningar och sammanslutningar med anknytning till studentkåren. Syftet är att väcka och upprätthålla intresset för tekniska, vetenskapliga, ekonomiska, konstnärliga och samhälleliga frågor och att bedriva kulturverksamhet.
TTER

Haku johtokuntaan on auki 1.11.-28.11.2019

TTER:n tavoitteena on tukea ja aktivoida opiskelijatoimintaa Aalto-yhteisössä sen kaikissa muodoissa.

Erityisesti rahastossa arvostetaan projekteja, jotka kannustavat ihmisiä toimimaan ja tekemään yhdessä uuden luomiseksi. Mitä useampi aaltolainen pystyy projektiin osallistumaan tai sen tuotoksista nauttimaan, sen parempi. Koska yliopiston ja sen opiskelijoiden arvostus riippuu myös julkisesta näkyvyydestä, rahasto kannustaa aktiiviseen viestintään sekä Aalto-yhteisössä että sen ulkopuolella.

Avustuksia voi hakea esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, julkaisuihin ja rakenteluprojekteihin. TTER ei myönnä avustusta perustoimintaan, opintoihin tai palkanmaksuun.

TTER perustettiin vuonna 2006. Sen alkupääoman lahjoitti Teekkaritoiminnan edistämisyhdistys (TTEY). Vuoden 2010 alusta rahasto siirtyi kokonaisuudessaan osaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaa.

Lisätietoja rahastosta ja avustusten hakemisesta voi lukea sen nettisivuilta.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat