Gäststugorna

AUS har tre olika gäststugor på adressen Otsvängen 20. Gäststugan i övre våningen rymmer cirka 20 personer, den stora gäststugan 18 personer och den lilla gäststugan 6 personer.
Otakaari 20

Gäststugorna är anspråkslöst utrustade. Gästerna ska ta med sig egna lakan. Gäststugorna finns på adressen Otsvängen 20. Ingången finns på innergården.

 

Gäststugan i övre våningen

Gäststugan i övre våningen finns ovanför lilla sidan av OK20. Den har stora våningssängar som totalt rymmer 16–24 personer. I lokalen finns madrasser, täcken och kuddar.

I övre våningen finns också ett enkelt kök med kylskåp, mikrovågsugn, tallrikar och bestick. Det finns dock ingen vattenkran i köket. Lokalen har också en kombinerad dusch och toalett.

 

Stora och lilla gäststugan

Stora och lilla gäststugan finns i byggnadens källarvåning. Stora gäststugan har 9 smala våningssängar och lilla gäststugan 3. I lokalen finns madrasser, täcken och kuddar.

Gäststugorna i källaren har ett gemensamt kök med diskbänk, kylskåp, mikrovågsugn, kaffekokare, vattenkokare, tallrikar och bestick. Lokalen har också en kombinerad dusch och toalett.

 

Användningstid

Gästerna ska lämna lokalerna senast kl. 12 dagen efter den sista bokade natten. Vardagar kl. 23–09 och veckoslut kl. 00–09 råder tystnad i fastigheten.

Bilder

Alakerran pieni vierasmaja

Lilla gäststugan

Alakerran iso vierasmaja

Stora gäststugan

Pienen vierasmajan keittiö

Köket i gäststugan i nedre våningen.

Vierasmaja yläkera

Gäststugan i övre våningen

Yläkerran vierasmaja_suihku

Duschen i gäststugan i övre våningen.

Yläkerran vierasmaja_keittiö

Köket i gäststugan i övre våningen

Lokalbokning och prislista

Nödinkvartering / 2019

Under höstarna ordnar AUS nödinkvartering i samarbete med Aalto-universitetet.

Läs mer
Otakaari 20
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat