Vierasmajat

AYY:llä on kolme eri vierasmajaa, jotka sijaitsevat Otakaari 20:ssa. Yläkerran vierasmajaan mahtuu noin 20 henkeä, isoon vierasmajaan 18 henkeä ja pieneen vierasmajaan 6 henkeä.
Otakaari 20

Vierasmajat ovat vaatimattomasti varusteltuja. Vierailla tulee olla omat lakanat. Vierasmajat sijaitsevat osoitteessa Otakaari 20. Sisäänkäynti tiloihin tapahtuu talon sisäpihalta.

 

Yläkerran vierasmaja

Yläkerran vierasmaja sijaitsee OK20 pienen puolen yläpuolella. Tilassa on kaksi isoa kerrossänkyä, joihin mahtuu yhteensä 16–24 henkilöä. Tilasta löytyy majoittujille patjat sekä peittoja ja tyynyjä.

Yläkerrassa on myös yksinkertainen keittiö, josta löytyy jääkaappi, mikro, lautasia ja aterimia. Vesipistettä keittiössä ei kuitenkaan ole. Tilasta löytyy myös yhdistetty suihku ja WC.

 

Iso ja pieni vierasmaja

Iso ja pieni vierasmaja sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Isossa vierasmajassa on 9 ja pienessä vierasmajassa 3 kapeaa kerrossänkyä. Tilasta löytyy majoittujille patjat sekä peittoja ja tyynyjä.

Alakerran vierasmajoilla on yhteinen keittiö, josta löytyy tiskipöytä, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, lautasia ja aterimia. Tilasta löytyy myös yhdistetty suihku ja WC.

 

Käyttöaika

Tiloista tulee poistua varausta seuraavana päivänä kello 12 mennessä. Talossa on hiljaisuus arkisin klo 23–07 ja viikonloppuisin 00–09.

Kuvia

Alakerran pieni vierasmaja

Pieni vierasmaja

Alakerran iso vierasmaja

Iso vierasmaja

Pienen vierasmajan keittiö

Alakerran vierasmajan keittiö

Vierasmaja yläkera

Yläkerran vierasmaja

Yläkerran vierasmaja_suihku

Yläkerran vierasmajan suihku

Yläkerran vierasmaja_keittiö

Yläkerran vierasmajan keittiö

Tilojen varaaminen ja hinnasto

Hätämajoitus vuonna 2019

AYY järjestää syksyisin hätämajoitusta yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

Lue lisää
Otakaari 20
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu