Vapaaehtoiset

Museojaosto

Museojaoston tehtävänä on ylläpitää, esitellä ja kehittää vuonna 1958 perustettua Polyteekkarimuseota ja sen toimintaa.
Polyteekkarimuseo

Muista jaostoista erottuva museojaosto ottaa uusia jäseniä läpi vuoden 3-vuotiselle kaudelle. Jos innostut toiminnasta sinun ei tarvitse odottaa mukaan pääsyä.

Tekemistä löytyy mitä erilaisimmilla taidoilla varustetuille ihmisille – saa rakentaa ja purkaa, siivota ja sotkea, ideoida uutta ja ylläpitää vanhaa. Kunhan innostusta riittää niin mielekästä ja merkityksellistä tekemistä löytyy kaikille! Parhaimmillaan jaostossa on iän tuomaa kokenutta leppoisuutta yhdistettynä nuoruuden rajattomaan intoon.

Noin 30 hengen vahvuista jaostoa johtaa intendentti tai kaksi. Museolaiset tapaavat säännöllisesti museomaanantaisin, jolloin käydään läpi museon tapahtumia, opitaan uutta ja ylläpidetään museon näyttelyä ja tiloja. Suomeksi tämä tarkoittaa siivoamista ja korjaamista.

Museo 2

Opaspooli

Jaoston lisäksi museolla toimii myös erittäin sitoutunut ryhmä vapaaehtoisia oppaita, joiden joukkoon voi liittyä kuka vain vuosikurssista tai opintosuunnasta riippumatta.

Oppaaksi kasvaminen vie yleensä lukukauden verran, koulutukseen pääsee sujuvasti mukaan lukukausien alussa tai kun innostus herää. Opastehtävissä kaikki kielitaito on eduksi, museon esitteleminen englanniksi on jo kauan ollut osaavien oppaiden arkea.

Museo 1
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu