Saunat takaisin käyttöön 1.3.2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti avata kertavuokrattavien tilojensa saunat sekä asukkaiden omat saunavuorot aiemmasta päätöksestä poiketen jo 1.3.2023
Sauna

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kertavuokrattavien tilojen saunat sekä asukkaiden saunavuorot avataan jälleen 1.3.2023. Aiemmin AYY oli päättänyt sulkea saunat energiansäästö- ja kustannussyistä 1.1.-31.3.2023. Aiemman päätöksen taustalla oli epävarmuus sähkön riittävyydestä potentiaalisesti kylmän ja tuulettoman talven aikana. Kylmä talvi olisi myös voinut nostaa saunojen ylläpitokustannuksia merkittävästi.

Kun alkutalvi 2023 osoittautui leudoksi, eivätkä kovimmat ennusteet sähkön hinnan noususta toteutuneet, päätti AYY tarkastella päätöstä uudelleen. Niinpä kertavuokrattavien tilojen saunat sekä asukkaiden henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä normaaliin tapaan jälleen 1.3.2023 alkaen.

Muutos ei vaikuta voimassa oleviin tilavarauksiin tai hintoihin, ja maaliskuulle varauksen tehneet voivat halutessaan käyttää vuokratilojen saunoja. Asukkaat voivat käyttää aiemmin varattuja henkilökohtaisia saunavuorojaan, tai halutessaan perua vuoronsa maaliskuulta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2023

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille ma 7.8.2023 - su 7.1.2024.
Eduskuntavaalit 2023
Ajankohtaista Julkaistu:

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit järjestetään taas tänä keväänä. Katso alta vaalien tärkeät tapahtumat ja päivämäärät.
kuvassa kaksi taulua museon seinällä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaan täydennyksiä - teokset esillä Opiskelijakulttuurimuseossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin seitsemällä taideteoksella. Teokset ovat esillä ylioppilaskunnan ylläpitämässä Opiskelijakulttuurimuseossa, joka on auki sunnuntaisin klo 14–16.
An open laptop on the table next to a coffee cup.
Ajankohtaista Julkaistu:

Voiko asumistukea saada lisää, jos vuokra nousee?

Kustannusten nousun myötä useat opiskelija-asuntotoimijat ovat joutuneet korottamaan vuokriaan. Kelalta voi hakea korotusta asumistukeen, jos asumismenot kasvavat.