Saunat takaisin käyttöön 1.3.2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti avata kertavuokrattavien tilojensa saunat sekä asukkaiden omat saunavuorot aiemmasta päätöksestä poiketen jo 1.3.2023
Sauna

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kertavuokrattavien tilojen saunat sekä asukkaiden saunavuorot avataan jälleen 1.3.2023. Aiemmin AYY oli päättänyt sulkea saunat energiansäästö- ja kustannussyistä 1.1.-31.3.2023. Aiemman päätöksen taustalla oli epävarmuus sähkön riittävyydestä potentiaalisesti kylmän ja tuulettoman talven aikana. Kylmä talvi olisi myös voinut nostaa saunojen ylläpitokustannuksia merkittävästi.

Kun alkutalvi 2023 osoittautui leudoksi, eivätkä kovimmat ennusteet sähkön hinnan noususta toteutuneet, päätti AYY tarkastella päätöstä uudelleen. Niinpä kertavuokrattavien tilojen saunat sekä asukkaiden henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä normaaliin tapaan jälleen 1.3.2023 alkaen.

Muutos ei vaikuta voimassa oleviin tilavarauksiin tai hintoihin, ja maaliskuulle varauksen tehneet voivat halutessaan käyttää vuokratilojen saunoja. Asukkaat voivat käyttää aiemmin varattuja henkilökohtaisia saunavuorojaan, tai halutessaan perua vuoronsa maaliskuulta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.
A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.