Joulun ja vuodenvaihteen UKK

Jäsenpalvelut ja palvelutoimistomme ovat lomalla 20.12.-2.1.2022.
Alta löydät yleisimpiä joulun aikaan askarruttavia kysymyksiä!
A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf

Joulunajan poikkeusaukiolot

AYY:n palvelutoimisto on joululomalla 20.12.2021 - 2.1.2022. Muuttopäivänä maanantaina 3.1.2022 palvelutoimistomme on avoinna 12-16 ainoastaan muuttoon liittyvissä asioissa. Toimistomme on suljettu myös loppiaisen jälkeisenä perjantaina 7.1.2022.
Tarkista palvelutoimiston ajantasaiset aukiolot täältä.

Puhelinpalvelumme on avoinna 20.12.-22.12. ja 29.12.-30.12. klo 12-16 ja 31.12. klo 12-15. Näinä päivinä vastaamme myös viesteihin. 
Kiireellisissä asunnon kuntoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä huoltoyhtiöön.

Palaamme arkeen taas joululomien jälkeen. Voit lähettää asumiseen liittyvän kysymyksesi tällä lomakkeella ja muihin jäsenpalveluihin (mm. tilat ja lukuvuositarrat) tällä lomakkeella.

Rauhallista ja rentouttavaa joulua!

Asuminen

Usein kysyttyjä kysymyksiä asumisen palveluista joulunaikaan.

Jäsenpalvelut

Usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenpalveluista joulunaikaan.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Suvi Vendelin
Ajankohtaista Julkaistu:

Opiskelijan ääni kuuluu Aallon hallituksen nimityskomiteassa

Arkkitehtuurin opiskelija Suvi Vendelin on ensimmäisenä opiskelijana päässyt Aalto-yliopiston hallituksen nimityskomiteaan (engl. BNC, Board Nomination Committee) opiskelijajäseneksi. Hän osallistui ensimmäiseen kokoukseensa toukokuussa 2021 ja saa jatkaa komiteassa toisenkin vuoden.
Historiallisessa kuvassa kaksi henkilöä eduskuntatalon portailla pitävät kylttejä, joissa lukee "kehotamme homoseksuaalisuuteen" ja "olen hintti 25 tuntia vuorokaudessa".
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi Prideä juhlitaan vielä?

Pride-kuukauden kunniaksi sateenkaariopiskelijajärjestö GAYY:n hallitus avaa tässä blogissa pride-liikkeen historiaa. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ja yhdenvertaisuuden edistäminen on ollut pitkä ja kivinen tie jo tähän asti. Ymmärtämällä historiaa saamme paremman kuvan nykytilanteesta ja siitä, mihin asioihin on saatu muutosta ja mihin vielä tarvitaan muutosta. Yhteiskunta onneksi muuttuu paremmaksi paikaksi, mutta muutos ei tapahdu itsestään.
Asukkaan UKK
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Maailman kestävintä opiskelijan elämää?

AYY:n strategian mukaisesti ylioppilaskunta pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, mutta riittääkö pelkkä hiilineutraaliuden tavoittelu? Toimintamme kestävyyttä ei voida arvioida vain yhdellä mittarilla.