Design Engineer, Civil Engineering, Kilpilahti

Academic Work etsii Neste Engineering Solutionsille Design Engineeriä Civil Engineering -tiimiin. Tehtävä sopii hyvin vastavalmistuneelle tai uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille tai diplomi-insinöörille, sillä tehtävässä on mahdollisuus oppia ja kehittyä ammattitaitoisen tiimin tuella! Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!

Kuvaus

Tulevat työtehtäväsi tarkentuvat hieman taustasi mukaan: voit olla erikoistunut opinnoissasi tai aiemmissa työtehtävissäsi maanrakennukseen, betonirakennesuunnitteluun tai teräsrakennesuunnitteluun. Pääset mukaan projektitiimiin ja saat tukea kokeneemmilta kollegoilta.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tiimin tuella
  • Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät
  • Hyvän ja vakaan työympäristön

Työtehtävä

Tehtävät painottuvat alkuun suunnittelun avustaviin tehtäviin, esimerkiksi plot planien laatimisessa avustamiseen ja rakenteiden mitoittamiseen. 3D-suunnittelupuolella käytössä on Tekla ja maanrakennuspuolella Microstation.

Tehtävä on alkuun vuoden määräaikaisuus, mutta jatkosta pidemmälläkin tähtäimellä on tämän jälkeen mahdollista keskustella.

Etsimällämme henkilöllä on

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja olet suuntautunut opinnoissasi maanrakennuspuolelle, teräsrakennesuunnitteluun tai betonirakennesuunnitteluun. Aiempi työkokemus alaan liittyvistä tehtävistä katsotaan suureksi eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Eduksesi lasketaan myös, mikäli olet käyttänyt Teklaa tai muuta vastaavaa 3D-suunnitteluohjelmaa. Persoonana olet tiimityötaitoinen, kehittymishaluinen, toimeentarttuva ja oma-aloitteinen.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut alkavat heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Academic Work käy hakijoita jatkuvasti läpi ja jos he ovat jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Muuta tietoa

  • Aloitus: Tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
  • Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
  • Sijainti: Kilpilahti, Porvoo

Yrityskuvaus

Neste Engineering Solutions on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Heidän toimitilansa sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kiinnostuitko?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu