AYY hakee asumisneuvojaa

Haemme Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asumisen ja jäsenpalveluiden iloiseen ja osaavaan joukkoon palveluhenkistä ja asiakastyöstä motivoituvaa asumisneuvojaa! Haku tehtävään on auki 19.01.2022 saakka.
ayy hakee asumisneuvojaa

 

AYY:n Espoon Otaniemessä sijaitseva palvelutoimisto palvelee ylioppilaskunnan jäseniä asumiseen ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Palvelut ovat näkyvä osa AYY:n toimintaa ja asumisneuvojana olet tärkeä osa palvelutiimiä, joka työssään pyrkii toteuttamaan ylioppilaskuntamme visiota, eli maailman parasta opiskelijan elämää. Asumisneuvojan työssä pääset ideoimaan ja osallistumaan opiskelija-asumisen arjen kehittämiseen.

Asumisneuvojan työssä kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä ja neuvot ylioppilaskunnan asukkaita heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Siksi onkin tärkeää, että myös sinä nautit ihmisten parissa työskentelystä niin asiakaspalvelun, kuin tiimityönkin muodossa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä AYY:n koko asuntotoiminnan kanssa. Voit olla jo kokenut asiakaspalvelun ja asumisen ammattilainen, tai vasta kiinnostunut alasta. Koulutustaustaa enemmän painotamme tehtävään soveltuvuutta.

Asumisneuvojan tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työ alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

 

Asumisneuvojan tehtäviin kuuluu muun muassa:

 • Asunnon hakijoiden, asukkaiden ja jäsenten asiakaspalvelu ja -neuvonta kasvotusten, puhelimitse ja verkossa
 • Asuntohakemusten käsittely, asuntotarjoukset ja vuokrasopimusasiat
 • Asumisaikaisten ongelmatilanteiden selvittely
 • Muiden vuokratilojen vuokrausprosessiin liittyvät tehtävät
 • Palveluidemme kehittämiseen osallistuminen mm. digitalisaation ja entistäkin paremman asiakaspalvelun toteutumiseksi.

 

Edellytämme sinulta:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä  
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
 • Ratkaisukeskeistä ja huolellista otetta työhön
 • Proaktiivista asennetta palveluidemme kehittämiseen
 • MS Officen ohjelmien hyvää hallintaa 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

 

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen asuntovuokraukseen tai kiinteistöalaan liittyvistä tehtävistä
 • Huoneenvuokralain tuntemuksen
 • Sujuvan ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen
 • Ylioppilaskuntamaailman ja/tai yliopistomaailman tuntemuksen 

 

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (viikkotyöaika on 37,5 h) 
 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän osana innostunutta työyhteisöä 
 • Hyvät työsuhde-edut 
 • Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien ja Länsimetron varrella

 

Tehtävän palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka II, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Onko jotain, mitä haluaisit tietää tehtävään liittyen? Palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme, minna.merensilta(at)ayy.fi tai puh. +358 40 654 6377

Joko kiinnostuit?Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mieluiten pdf-muodossa keskiviikkoon 19.1.2021 klo 14.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi ja katso esittelyvideo meistä työpaikkana https://www.ayy.fi/fi/mika-ayy/tule-meille-toihin.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii satoja vapaaehtoisia ja järjestöjä. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:llä on noin 2 600 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille.

Työympäristönä AYY on nuorekas ja joustava. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia hakijoita.

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden henkilötiedot ovat vain rekrytointiin osallistuvien nimettyjen henkilöiden käytössä ja tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Rekrytointia koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä: https://rekisterit.ayy.fi/tietosuojaselosteet/rekry.pdf

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

AYY:n toimiston julkisivu
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Päivittyvä koronatiedote: koronatilanne pahenee - kertavuokrattavat tilat pidetään suljettuna 31.1. asti, eikä AYY järjestä sisätapahtumia

AYY noudattaa Suomen hallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita tartuntojen estämiseksi. AYY seuraa viranomaisohjeistusta säännöllisesti ja päivittää omia toimenpiteitään ja rajoituksiaan tarvittaessa, muutokset päivitetään tähän tiedotteeseen. AYY ottaa kaikissa koronatoimissaan huomioon jäsenten, vapaaehtoisten, yhdistysten ja työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin. 
Taputusta
Ajankohtaista Julkaistu:

Vuoden 2022 valitut luottamustoimet ja vapaaehtoiset

Tähän uutiseen päivitetään vuodelle 2022 valitut luottamustoimiin ja vapaaehtoisiksi valitut henkilöt sitä mukaa kun valintoja vahvistuu.
Opiskelija maskin kanssa Väreen edessä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Palvelutoimisto auki vain keskiviikkoisin 17.1.-30.1.

Viikoilla 3 ja 4 palvelutoimisto on avoinna vain keskiviikkoisin kello 12-15 pahenevan koronatilanteen vuoksi.
Kaksi opiskelijaa istuu kasvomaskit naamallaan pöydän ääressä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tiedote asukkaille: Lenkkisaunat suljetaan 3.1. alkaen

AYY peruu AVI:n määräyksen mukaisesti kiinteistöjensä lenkkisaunavuorot, koska niissä oleskellaan tyypillisesti isommalla joukolla ja muiden kuin omaan lähimpään perhepiiriin kuuluvien kanssa. Vuorot perutaan 3.1.2022 alkaen toistaiseksi, kuitenkin vähintään 17. 1. asti.