Asuminen

Kesäasunnot

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalla on tarjolla kesäasuntoja Helsingissä ja Espossa. Asuntoja voidaan vuokrata määräaikaisilla sopimuksilla aikavälillä 1.4.–31.8. Haku on avoin muillekin kuin AYY:n jäsenille.
Punatiilinen kerrostalo metsäisellä pihalla kesällä

Kesäasuntohaku kesälle 2022 on alkanut!  Sopimukset alkavat aikaisintaan  1.4.2022.

Mitä asuntoja kesäisin on tarjolla?

AYY:n kesäasuntoja Helsingissä ja Espoossa voi hakea kuka tahansa. Asuntoja haetaan sähköisellä lomakkeella joko yksin tai kaverin tai perheen kanssa. Kesäasuntoja on saatavilla aikavälillä 1.4.-31.8.

Sopimukset ovat määräaikaisia ja vähintään 2 kuukauden mittaisia. Sopimusta ei voi jatkaa syksylle, eikä määräaikaista sopimusta voi irtisanoa ennen sovittua päättymisajankohtaa.

Kesäasunnoiksi on tarjolla enimmäkseen soluasuntoja. Lisäksi tarjolla on joitakin kaksioita ja kolmioita. Kaksioissa ja kolmioissa on mahdollista asua myös yksin. Kaikki asunnot ovat kalustamattomia, eli niissä ei ole esimerkiksi sänkyä tai pöytää. Soluasuntojen yhteisissä tiloissa on yleensä pöytä ja tuolit.

Pidäthän silmällä sähköpostiasi mahdollisen tarjouksen varalta. Voimme antaa lisätietoa hakemukseen ja asuntoon liittyen vain asuntotarjouksen yhteydessä. Tarjouksia ei tehdä enää heinäkuussa. Hae siis kesäasuntoa viimeistään kesäkuun aikana.

Näin haet:

  • Täytä kesäasuntohakemuslomake joko yksin, tai yhdessä jonkun kanssa. Hae ainoastaan niitä asuntotyyppejä, joista olet valmis vastaanottamaan asuntotarjouksen.
  • Luo Domo-tili valmiiksi, jotta voimme tarjota sinulle asuntoa. Älä kuitenkaan tee Domossa varsinaista asuntohakemusta.
  • Odottele mahdollista tarjousta.

Pohjapiirrokset ja tarkemmat tiedot asunnoista ja vuokrista löydät Domo-järjestelmästä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu