Asuminen

Kesäasunnot

Kesäisin Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalla on usein tyhjiä asuntoja, joita voidaan vuokrata määräaikaisilla sopimuksilla aikavälillä 1.4.–31.8. Kesäisin asuntoja voidaan tarjota kenelle tahansa, mikäli AYY:n jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita. Kesäasuntohaku vuodelle 2021 on alkanut, ja asuntoja voi hakea 1.4.2021 alkaen.
Servin Maijan tien pääty

Kesäasuntohaku kesälle 2021 on alkanut, ja asuntoja voi hakea jo, aikaisintaan  1.4.2021 alkavilla sopimuksilla.

Mitä asuntoja kesäisin on tarjolla?

Vuonna 2021 kesäasuntoja haetaan tällä lomakkeella. Kesäasuntoja on saatavilla aikavälillä 1.4.-31.8. Sopimukset tehdään määräaikaisina, vähintään 2 kuukauden mittaisina, eikä sopimusta voida jatkaa sen päätyttyä. Määräaikaista sopimusta ei voi myöskään irtisanoa ennen sen päättymistä.

Kesäasunnoiksi on tarjolla vain soluasuntoja (Teekkarikylä, Leppävaara) sekä kaksioita ja kolmioita, pääosin Itä-Helsingistä. Yksiöitä ei ole saatavilla kesäasunnoiksi lainkaan, mutta kaksioissa ja kolmioissa on mahdollista asua myös yksin. Kaikki asunnot ovat kalustamattomia, niissä ei siis ole esimerkiksi sänkyä tai pöytää. Soluasunnoissa on yleensä yhteisissä tiloissa pöytä ja tuolit.

Huomaathan, ettemme koskaan voi luvata asuntoa kenellekään, ja voimme tarjota asuntoa kesäasunnoksi vain, mikäli siihen ei ole lainkaan jonoa AYY:n jäsenistä. Emme myöskään voi arvioida, milloin saat tarjouksen, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi mahdollisen tarjouksen varalta. Tarjouksia ei tehdä enää heinäkuussa, joten haethan kesäasuntoa viimeistään kesäkuun aikana.

Toimintaohjeet:

 • Täytä kesäasuntohakemuslomake täällä. Muistathan hakea ainoastaan niitä asuntotyyppejä, joista olet valmis vastaanottamaan asuntotarjouksen.
 • Halutessasi voit luoda Domo-tilin valmiiksi, jotta voimme tarjota sinulle asuntoa nopeammin. Älä kuitenkaan tee Domossa varsinaista asuntohakemusta.
 • Odottele mahdollista tarjousta.

Pohjapiirrokset ja tarkemmat tiedot asunnoista ja vuokrista löydät Domo-järjestelmästä.

  Atlantinkatu 7

  Tutustu asuntokohteisiin

  Tietoa kohteistamme niin hakijoille kuin asukkaillekin.

  OK18

  Asuntotyypit

  Tälle sivulle on koottu AYY:n asuntotyypit sekä tieto siitä, millä kokoonpanolla mitäkin asuntoa voi hakea.

  Asuminen
  Uusi asukas

  Kysy asumisesta

  Mietityttääkö joku asia asumiseen tai AYY:n asuntoihin liittyen?

  Asuminen
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu