Asuminen

Hätämajoitus

AYY on useana syksynä järjestänyt hätämajoitusta yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa. Hätämajoitus on tarkoitettu uusille Aalto-yliopiston opiskelijoille, joilla ole minkäänlaista muuta majoitusvaihtoehtoa.

Syksy 2020:

Emme järjestä hätämajoitusta syksyllä 2020.

---------

Hätämajoituksen hakeminen

AYY:n hätämajoituskoordinaattori vastaa hätämajoituksen järjestämisestä Aallon opiskelijoille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista majoitusta. 

Jos et ole löytänyt mitään majapaikkaa 1–3 arkipäivää ennen saapumistasi, ota yhteyttä hätämajoituskoordinaattoriin, niin ylioppilaskunta yrittää järjestää sinulle paikan hätämajoitukseen.

Voit saada paikan hätämajoitukseen korkeintaan kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen majoituspaikka annetaan seuraavalle henkilölle jonossa. Jos hätämajoituksessa asuva opiskelija on erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa eikä jonossa ole ketään jonottamassa hänen paikkaansa, voidaan vuokrasopimusta jatkaa vielä kaksi viikkoa.

Voit myös ottaa yhteyttä hätämajoituskoordinaattoriin kysyäksesi yleisiä ohjeita majoituksen etsimiseen pääkaupunkiseudulla. Huomioithan, että AYY ei voi luvata hätämajoitusta kaikille sitä tarvitseville johtuen rajallisesta määrästä majoituspaikkoja.

Hätämajoituskoordinaattoriin saa yhteyden käyttämällä tätä lomaketta.

 

Hätämajoitustilat

Vierashuoneet osoitteessa Servin Maijan tie 10 G, Espoo

Asunnossa on kaksi huonetta, pieni keittiö ja suihku. Asunnossa on 6 sänkyä (3 molemmissa huoneissa), joten sinne mahtuu enintään 6 henkilöä. Keittiössä on perusvarustelu (lautaset, ruokailuvälineet, pannut, liesi, jne.) Vuokralaiset voivat käyttää lähellä sijaitsevaa pyykkitupaa. Asunnossa ei ole internet-yhteyttä.

Hinnat 2019

Sänky jaetussa huoneessa osoitteessa Servin Maijan tie 10 G:

Ensimmäinen viikko – 5 euroa/yö; toinen viikko – 7 euroa/yö.

100 euron takuumaksu täytyy maksaa käteisellä (ei luottokortteja!) avainta haettaessa. Majoitusmaksu peritään takuumaksusta ja loput takuumaksusta palautetaan vuokralaiselle, kun avain palautetaan asuntotoimistoon. Jos hätämajoituksessa asuva opiskelija on erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa ja kukaan ei jonota hänen paikkaansa, vuokrasopimusta voidaan jatkaa vielä kaksi viikkoa. Tässä tapauksessa hinta on 10 euroa/yö ja asukkaan täytyy maksaa ylimääräinen 150 euron takuumaksu. Jokaisessa tapauksessa tehdään erillinen päätös vuokrasopimuksen jatkamisesta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu