Asuminen

Hätämajoitus

AYY järjestää syksyisin hätämajoitusta yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa. Hätämajoitus on tarkoitettu uusille Aalto-yliopiston opiskelijoille, joilla ole minkäänlaista muuta majoitusvaihtoehtoa. Hätämajoitus sijaitsee Otaniemessä.

Hätämajoituksen hakeminen

Hätämajoituskoordinaattori ei ole enää tavoitettavissa 2019.

AYY:n hätämajoituskoordinaattori vastaa hätämajoituksen järjestämisestä Aallon opiskelijoille, jotka tarvitsevat lyhytaikaista majoitusta. Vuonna 2019 hätämajoituskoordinaattorina toimii Joel Arantola, jonka tavoittaa 5. elokuuta ja 30. syyskuuta välisenä aikana.

Jos et ole löytänyt mitään majapaikkaa 1–3 arkipäivää ennen saapumistasi, ota yhteyttä hätämajoituskoordinaattoriin, niin ylioppilaskunta yrittää järjestää sinulle paikan hätämajoitukseen.

Voit saada paikan hätämajoitukseen korkeintaan kahdeksi viikoksi. Sen jälkeen majoituspaikka annetaan seuraavalle henkilölle jonossa. Jos hätämajoituksessa asuva opiskelija on erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa eikä jonossa ole ketään jonottamassa hänen paikkaansa, voidaan vuokrasopimusta jatkaa vielä kaksi viikkoa.

Voit myös ottaa yhteyttä hätämajoituskoordinaattoriin kysyäksesi yleisiä ohjeita majoituksen etsimiseen pääkaupunkiseudulla. Huomioithan, että AYY ei voi luvata hätämajoitusta kaikille sitä tarvitseville johtuen rajallisesta määrästä majoituspaikkoja.

Hätämajoituskoordinaattoriin saa yhteyden käyttämällä tätä lomaketta.

 

Hätämajoitustilat

Vierashuoneet osoitteessa Otakaari 20 B

Rakennuksen alakerrassa on kaksi vierashuonetta. Isommassa huoneessa on 9 kerrossänkyä, eli huoneeseen mahtuu enintään 18 henkilöä. Pienemmässä huoneessa on 3 kerrossänkyä, joten sinne mahtuu yhteensä 6 henkilöä.

Sängyissä on patjat ja tyynyt, mutta vuokralaisen on tuotava omat petivaatteet tai makuupussi, eikä sänkyjä saa käyttää ilman niitä. Vuokralaiset voivat säilyttää henkilökohtaisia tavaroitaan lukollisissa säilytyskaapeissa.

Vuokralaisten yhteisessä käytössä on yksi suihku, kaksi wc:tä ja pieni keittiö. Alakerran keittiössä on perusvarustelu (mikro, jääkaappi, lautasia ja ruokailuvälineitä). Vuokralaiset voivat käyttää lähistöllä olevaa pyykkitupaa. Huoneissa ei ole internetyhteyttä.

 

 

Alakerran iso vierasmaja
Alakerran iso vierasmaja
Alakerran pieni vierasmaja
Alakerran pieni vierasmaja

Vierashuoneet osoitteessa Servin Maijan tie 10 G

Asunnossa on kaksi pientä huonetta, joissa molemmissa on 3 sänkyä. Asuntoon mahtuu siis enintään 6 henkilöä.

Sängyissä on patjat ja tyynyt, mutta vuokralaisen on tuotava omat petivaatteet tai makuupussi, eikä sänkyjä saa käyttää ilman niitä. Huoneiden säilytyskaapeissa ei ole lukkoja.

Asunnossa on pieni keittiö, jossa on perusvarustelu (lautaset, ruokailuvälineet, pannut, liesi, jne.) sekä kylpyhuone, josta löytyy suihku ja wc. Vuokralaiset voivat käyttää lähellä sijaitsevaa pyykkitupaa. Asunnossa ei ole internetyhteyttä.

 

Hinnat

Sänky jaetussa huoneessa osoitteessa Otakaari 20 B:

Ensimmäinen viikko: 2 € / yö
Toinen viikko: 5 € / yö
Takuumaksu: 60 €

Takuumaksu maksetaan käteisellä (ei luottokortteja!) avainta haettaessa. Majoitusmaksu peritään takuumaksusta ja loput takuumaksusta palautetaan asukkaalle, kun avain palautetaan asuntotoimistoon.

Jos hätämajoituksessa asuva opiskelija on erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa ja kukaan ei jonota hänen paikkaansa, vuokrasopimusta voidaan jatkaa vielä kaksi viikkoa. Tässä tapauksessa hinta on 7 € / yö ja asukkaan täytyy maksaa ylimääräinen 100 € takuumaksu. Jokaisessa tapauksessa tehdään erillinen päätös vuokrasopimuksen jatkamisesta.

Sänky jaetussa huoneessa osoitteessa Servin Maijan tie 10 G:

Ensimmäinen viikko: 5 € / yö
Toinen viikko: 7 € / yö
Takuumaksu: 100 €

Takuumaksu maksetaan käteisellä (ei luottokortteja!) avainta haettaessa. Majoitusmaksu peritään takuumaksusta ja loput takuumaksusta palautetaan vuokralaiselle, kun avain palautetaan asuntotoimistoon.

Jos hätämajoituksessa asuva opiskelija on erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa ja kukaan ei jonota hänen paikkaansa, vuokrasopimusta voidaan jatkaa vielä kaksi viikkoa. Tässä tapauksessa hinta on 10 € / yö ja asukkaan täytyy maksaa ylimääräinen 150 € takuumaksu. Jokaisessa tapauksessa tehdään erillinen päätös vuokrasopimuksen jatkamisesta.

 

Hätämajoituskoordinaattorin toimistoajat 2019

Viikot 33-34    (12.-23.8.)
Sopimuksen mukaan

Viikot 35-36    (26.8-6.9.)
Ma-Pe 12:00-16:00

Viikot 37–39    (9.-27.9.)
Sopimuksen mukaan

*Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu