Asuminen

Avoimen haun asunnot kaikille opiskelijoille

Jos ylioppilaskunnan asumisoikeutetuista jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita johonkin AYY:n asuinkohteeseen, voidaan kohteen asuntojono avata kaikille opiskelijoille haettavaksi. Hakijan ei siis tarvitse olla opiskelija Aalto-yliopistossa tai AYY:n asumisoikeutettu jäsen.
Servin Maijan tie 12

Jos AYY:n asumisoikeutetuista jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita johonkin AYY:n asuinkohteeseen, voidaan kohteen asuntojono avata kaikille opiskelijoille haettavaksi. Hakijan ei siis tarvitse olla opiskelija Aalto-yliopistossa tai AYY:n asumisoikeutettu jäsen. Kyseisiä asuntoja voidaan tarjota kelle tahansa opiskelijalle suosien AYY:n jäseniä. Asumisaika avoimen haun asunnoissa on kolme (3) vuotta vuokrasopimuksen alkamisesta. Jos hakijalla on tätä pidempi AYY:n jäsenen asumisoikeus, noudatetaan sitä.

Vapaasti haettavilla asunnoilla ja muilla AYY:n asunnoilla on seuraavia eroja:

  • Avoimen haun asuntoja voivat hakea kaikki opiskelijat, eikä yhdenkään hakijoista tarvitse olla AYY:n asumisoikeutettu jäsen.
  • Avoimen haun asuntoja hakiessa riittää, että vain yksi hakijoista on opiskelija.
  • Avoimen haun asuntoja voi toisinaan hakea yksin, kun taas pelkästään AYY:n jäsenille tarkoitetuissa kaksioissa ja sitä suuremmissa asunnoissa tulee olla vähintään kaksi aikuista hakijaa.
  • Asumisaika avoimen haun asunnoissa on kolme (3) vuotta sopimuksen alkamisesta. Jos joku hakijoista on AYY:n jäsen, jonka asumisaika ulottuu tätä pidemmälle, niin sovelletaan pidemmälle jatkuvaa asumisoikeutta.

Avoimen haun asuntoja ei ole tarjolla jatkuvasti.
Ilmoitamme tarjolla olevista asunnoista ja hakuohjeista tällä sivulla.
Tällä hetkellä ei ole avoimen haun asuntoja tarjolla.

Atlantinkatu 7

Tutustu asuntokohteisiin

Tietoa kohteistamme niin hakijoille kuin asukkaillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu