Asuminen

Avoimen haun asunnot kaikille opiskelijoille

Jos ylioppilaskunnan asumisoikeutetuista jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita johonkin AYY:n asuinkohteeseen, voidaan kohteen asuntojono avata kaikille opiskelijoille haettavaksi. Hakijan ei siis tarvitse olla opiskelija Aalto-yliopistossa tai AYY:n asumisoikeutettu jäsen.
Servin Maijan tie 12

Jos AYY:n asumisoikeutetuista jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita johonkin AYY:n asuinkohteeseen, voidaan kohteen asuntojono avata kaikille opiskelijoille haettavaksi. Hakijan ei siis tarvitse olla opiskelija Aalto-yliopistossa tai AYY:n asumisoikeutettu jäsen. Kyseisiä asuntoja voidaan tarjota kelle tahansa opiskelijalle suosien AYY:n jäseniä. Asumisaika avoimen haun asunnoissa on kolme (3) vuotta vuokrasopimuksen alkamisesta. Jos hakijalla on tätä pidempi AYY:n jäsenen asumisoikeus, noudatetaan sitä.

Vapaasti haettavilla asunnoilla ja muilla AYY:n asunnoilla on seuraavia eroja:

  • Avoimen haun asuntoja voivat hakea kaikki opiskelijat, eikä yhdenkään hakijoista tarvitse olla AYY:n asumisoikeutettu jäsen.
  • Avoimen haun asuntoja hakiessa riittää, että vain yksi hakijoista on opiskelija.
  • Avoimen haun asuntoja voi toisinaan hakea yksin, kun taas pelkästään AYY:n jäsenille tarkoitetuissa kaksioissa ja sitä suuremmissa asunnoissa tulee olla vähintään kaksi aikuista hakijaa.
  • Asumisaika avoimen haun asunnoissa on kolme (3) vuotta sopimuksen alkamisesta. Jos joku hakijoista on AYY:n jäsen, jonka asumisaika ulottuu tätä pidemmälle, niin sovelletaan pidemmälle jatkuvaa asumisoikeutta.

Avoimen haun asuntoja ei ole tarjolla jatkuvasti.
Ilmoitamme tarjolla olevista asunnoista ja hakuohjeista tällä sivulla. 

14.8.2020: Tällä hetkellä avoimen haun asuntoja ei ole tarjolla.

 

 

Atlantinkatu 7

Tutustu asuntokohteisiin

Tietoa kohteistamme niin hakijoille kuin asukkaillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu